Volbeat, Medis



Det där är lycka kan jag lova!

Bra start: Jacuzzi

Det blev ingen promenad imorse, istället blev jag väckt av syster vid nio och sedan halv tio. Nere så var frukosten framdukad och syster höll på att fylla upp jacuzzin. Lyx eller vad? Så efter lite mackor och te så hoppade jag och syster ner i badet. Hur skönt som helst! Sure, en promenad är riktigt härligt med det här slår det mesta! Vi satt där och pratade bland bubblorna med ansiktsmasker på. Vardagslyx när den är som bäst! Blev helt slut efter badet, det varma vattnet gör så att man blir alldeles dåsig, så jag har inte kommit så mycket längre idag. Sitter här i pyjamas med en hårinpackning som har suttit i snart en timme. Så nu blir det att skölja ur den och sy färdigt klänningen till ikväll. Ska hinna med en sväng till Hemköp också och köpa alkoholfri päroncider till ikväll. Visst är jag duktig? :) Känner på mig att det kommer bli kul ikväll. Det kan iofs inte bli annat när Emma och Alicia är i farten, med eller utan alkohol!

Great morgon

Detta skulle ha publicerats igår:

Jag började morgonen med en promenad igen, en bra vana! Ska nog ut och knalla imorgon med. Lättfil med mandlar och russin på det och ett glas juice, underbart! Annars har jag spenderat en hel del tid plinkandes på gitarren. Syster fick en i julklapp och pappa har äntligen fixat vår här hemma så nu är man i full gång. Fingertopparna får lida men det är det värt! Så himla roligt när man lär sig, jag älskar att lära mig nya instrument. Har velat lära mig spela gitarr länge, så jag njuter för fullt! Annars har jag ätit en grymt god middag bestående av kyckling, potatisgratäng och sallad. Mums på det!

Harry Potter - Halvblodsprinsen

Åh, jag vill att den filmen ska komma ut nu! Som sann Harry Potter-nörd så har jag alla filmer och har läst alla böcker minst en gång. Böckerna är självklart bättre men det är något speciellt över filmerna med, trots att jag redan vet vad som händer. Denna film kommer inte att vara så rolig, men det kommer hända mycket! Jag vill se den NU!


En bild från den kommande filmen.. Snodd från www.tellusfilm.com.

My music

Jag älskar musik, det utgör den större delen av mitt liv. I framtiden skulle jag mer än gärna ha en egen musikbutik, spela i ett band och/eller jobba som låtskrivare. Men min plan i nuläget är att utbilda mig till socionom, då jag vet att mina chanser att lyckas som låtskrivare är minimala. 0,0000000000000000000000000000000000000001% skulle jag tro, max! Meningen med det här inlägget var inte att skriva om mina framtidsplaner, utan att bjussa på mina favoritband och artister. Trots att jag har, som jag nämnde i förra inlägget, en bred musiksmak så är jag en rocker mest av allt; Coldplay, Volbeat, Lifehouse, Boyce Avenue, Goo Goo Dolls, Jason Mraz, The Used, John Mayer, Placebo, Mando Diao, The Hives, Millencolin och massa fler som inte dyker upp i mitt huvud just nu.

Låt musiken vara!

Jag sitter och nördar mig vid Spotify som vanligt och blir lite upprörd.. Hiphop/Rap/RnB och allt det där har inte alltid varit mina favoritgenrer, men jag har börjat få en mer blandad musiksmak på senaste tiden. Man börjar då irritera sig på saker som inte har berört en förut, nämligen hur de "renar" musik, dvs gör så kallade clean versions. Jag måste bara säga, att jag hatar dessa! Det förstår hela låten, låt Pitbull sjunga fuck och whore, det är så mycket bättre än att det ska vara tyst. Hela flowet förstörs och jag kan inte lyssna på låten. Men som tur är så finns det oftast dirty versions också, originalen, så som låtarna ska vara. Det finns ingen anledning till att "rena" musiken då man ändå kan få tag i originalen om man kan lite om nerladdning. Visst, jag kan förstå grundidén till varför man inte vill sälja sådan musik till minderåriga i USA, men snälla. Ungar lär sig ord som knulla och hora oavsett om de orden är med på Pitbulls skiva eller ej. Så ge fan i musiken!


Hurtiga Alicia

Ställde klockan på 09.00, klädde på mig och gick ut på en promenad. 50 min powerwalk blev det, spontant sådär. Hur skönt som helst! Käkade frukost när jag kom tillbaka, lättfil med krossade mandlar & russin och två morötter. Är faktiskt lite stolt över mig själv. Körde lite styrka igår, känns som att man börjar komma igång med träningen igen. Funderar på att börja träna lite fotboll igen när de drar igång efter uppehållet. Bara någon gång i veckan sådär för att få igång lite träningsrutiner. Men jag brukar vara rätt bra på att snacka med att inget göra, så vi får väl se. Ska i alla fall försöka ta mig till gymmet imorgon och köra lite. Annars blir det powerwalk och styrka här hemma igen. I'm back on track!


Form One ft. Vincent - Money

Blev såld första gången jag hörde den här låten i början av året.


Vincent - Hallelujah



"I wanna be closer to you..."

Vincent ft. Marcus Berg - Tell me

Tell me what you need to hear
I'll be the one to let you know
Tell me where you wanna go
and I'll take you there

Black Ingvars is the shit

Igår var jag med Häggan, Elin, Sara, Anna och Kritan. Började med lite godismys och spel hos Sara, för att sedan trycka ihop oss i en bil för att åka på fest i Månkarbo. Blev en rolig kväll, dock en lugn kväll för min del. Är som sagt inte så jättetaggad på att dricka efter juldagen.. I alla fall så blev det lite julklappsöppning, montering av stol (Kritan försökte tappert men Bergarn var räddaren), dans, sång och airhockey. Jag, Sara och Elin föll för Black Ingvars ljuva toner, men blev snabbt nedröstade av resten av sällskapet.. Strax efter ett gick jag och Anna mot busshållsplatsen men blev Anton körde ikapp oss och skjutsade hem oss. Hur snällt som helst! Tio minuter senare var man hemma och åt mackor.. En perfekt avslut på kvällen helt enkelt.

Idag sov jag till 12.40, lite mer än tio timmars sömn det vill säga. Det har inte gjort att jag har varit ovanligt pigg idag, snarare tvärtom. Min kropp är inte van vid så mycket sömn, kanske är bäst att jag håller mig till mina sex timmar.. Det har varit en riktig slödag, har ätit, kollat på film, suttit här och läst lite i min underbara bok. Jag älskar Jens Lapidius, jag tycker verkligen att ni ska läsa hans böcker. Ett litet tips från Alicia såhär på kvällen. Jag ska snart koka lite te, sätta på mig mystofflorna och krypa upp i soffan med min bok. Mys!

Vimmelbild



Emma och jag. Lyckades även få med Andreas, Tommies syrra och Linus.


Juldagen - en dimma

Efter ett ha julfikat hemma hos moster i Gimo, så blev det en snabb sväng hem innan man åkte vidare till Uppsala. Utgång var det som gällde, men först lite förfest. Åkte hem till Micke, Andreas kompis och Emma kom sedan och gjorde oss sällskap. Sen gick vi vidare till Andreas vän Andreas, för en lite spårad förfest. En hel del vin och dans blev det, bland annat en vals med Magnus (min och Emmas Peter). Roligt var det i alla fall, men vissa människor förstår man sig inte på. Vi gick vidare till People, stod där i kön, gick efter att tag till Vedala men jag, Emma och Micke vände och gick tillbaka till People istället. Andreas kom också dit sen. Efter 15 minuter i kö (vi trängde oss lite har jag hört) så kom vi in, och där blir det svart. Jag har en minneslucka på nästan tre timmar, eller jag minns lite grann men inte mycket alls. Det är läskigt, har aldrig hänt mig förut och jag vill aldrig att det ska hända igen. Som tur var så gick det bra, tack vare Emma och Andreas som höll koll på mig. Utan dem vet man ju aldrig hur det hade gått.. En riktig tankeställare, en tydlig varningssignal att det börjar gå för långt. Nu ska jag ta det lugnt, för det här är inte okej. Jag funderar seriöst på att skippa alkoholen på nyår (I know, alla säger så) för att jag är faktiskt riktigt rädd.

Hur jag mådde igår behöver jag kanske inte skriva, men idag är det bättre. Ska vara med tjejerna ikväll och ta det lugnt, spela lite spel och sådär. Känns bra, jag saknar dem som en tok.

Juldagens läxa:
Lagom är bäst, alltid.

Julafton - invigning av kameran

Detta är de första bilderna tagna med min kamera, inte de bästa men bilder är det iaf.


Vår julgran efter julklappsutdelningen..


Mamma med sin iPod shuffle som hon fick av oss döttrar.


Syster Malin fick en gitarr av päronen.

Julafton 2008

En väldigt mysig julafton hade vi igår. Började med strumpklappar, lite smått och gott. Sen så kollade vi på filmen På smällen som vi gav mamma och pappa i julklapp. Efter det så var det dags att klä upp sig lite och göra i ordning maten. God mat, dricka och Kalle Anka blev det och till sist julklappsutdelning. Vi alla blev mycket nöjda och det ena skriket hördes efter det andra. Våra föräldrar har överträffat sig själva i år gällande julklappar. Jag fick min älskade digitalkamera nu, är mer än glad. Men som sagt, julen handlar inte bara om saker vilken man inser ju äldre man blir. Att bara sitta, umgås, prata och mysa är helt underbart. En riktigt lyckad julafton.

Imorse så var det ingen sovmorgon här inte... Klockan fem gick vi upp för att åka och se mor och far sjunga på julottan. Det är vår nya jultradition och jag måste säga att jag gillar den väldigt mycket. De sjöng så vackert och trots att jag inte är kristen så är det något särskilt men att sitta i en kyrka med en massa tända levande ljus.. Senare idag ska vi över till moster och julfika och sen så är det kanske utgång som gäller för den här damen.. We'll see. :)

Dean Geyer

Den här snubben spelade in samma låt 2007, vet dock inte vem som gör den bäst.. Gillar Dean Heyers röst bättre, men just den här låten undrar jag om inte Markus gör bättre.. Well, lyssna och bestäm själva.


Markus Fagervall

Jag föll för honom direkt när han var med i Idol, lyssnade sönder hans skiva som pappa fick av oss döttrar i julklapp men sen så försvann han. För några dagar sen så hörde jag den här låten på radion (jag vet att jag är lite efter) och jag älskar den! Det är inte en Alicia-låt någonstans, eller kanske lite, men jag kan inte lyssna mig mätt på den. Den går varm på Spotify nu. Lyssna och njut!

 

Dagen före

Imorgon är det julafton, jises vad fort tiden har gått.. Snart är år 2008 slut, finito, gone forever.. Det är, för att använda ett utnött ord, sjukt! Jag har laddat inför morgondagen med att träna tillsammans med Emma och Amanda. Riktigt skönt, jag har verkligen saknat träningen. Träffade på Linn också, otippat! Sen har jag kollat på Bröderna Lejonhjärta och bara myst järnet. För någon halvtimme sen kommer våra ursöta grannar över med en julklapp till familjen. De hade tagit på sig tomteluvor och allt! Man kan inge annat än att älska dem. Är så glad över att ha dem i mitt liv! Lite telefonpratande har det också blivit, berättar för dig imorgon Emma!  Funderar starkt på att gå ut på juldagen trots allt, var ändå ett bra tag sen man var ute på krogen och härja. Ska bara ragga med mig lite sällskap, men det blir nog inte alltför svårt. Det finns en hel del som har försökt tjata ut en, så man riskerar inte att bli ensam.

Ska slänga in ett inlägg om min nya favoritlåt nu, en väldigt otippad sådan!

Varning: Jag sprängs

Helmysig idag, trots att den inte blev som planerad. Har slagit in julklappar, kollat på film och haft myskväll med Linda och Emma. Vi har ätit tacos, chips, godis och kollat på film. En riktig myskväll med andra ord, resten av familj joinade runt nio, tio sådär. Fick ett sms på kvällen som gjorde att man genast blev mycket gladare, men samtidigt orolig..

Imorgon gäller det att komma på 10.40 bussen till stan. Det är friskis&svettis med Emma (och kanske Amanda?) som gäller.  Vet ej om det blir medelpass eller gym för min del, det visar sig. Jag är i alla fall grymt taggad på att röra lite på fläsket. Fick dock stora blåsor på hälarna sist jag var ute och gick, inte okej. Får se hur det går imorgon, i värsta fall får jag köra lite på crossen utan skor eller något. Röra på mig ska jag i alla fall.

Jag saknar dig :)

Personlig coach, ja tack

Ibland önskar jag att man hade någon som sa åt en vad man skulle göra. Beslut och val är bara jobbiga att fatta ibland. Särskilt i områden som man inte har så mycket erfarenhet kring. Nåväl, allt brukar lösa sig på ett eller annat sätt. Får se om saker blir som planerat imorgon eller om det blir ännu en lugn, fixa-inför-julen dag. Jag önskar att det kunde vara julafton imorgon så har man det överstökat. Avskyr all hets, stress och press innan, och mest av allt alla bråk som uppstår på grund av det. En egen lägenhet, eller i alla fall en plats där man kunde få vara för sig själv ett tag, står rätt högt upp på önskelistan. Lite pengar, ett jobb och körkort skulle inte sitta helt fel det heller.

Good Charlotte - Emotionaless

Julbak och julstädning

Inledde morgonen med att äta frukost och baka kola, knäck och pepparkakor med systrarna. Riktigt mysigt och självklart spårat. Systrarna Karlsson instängda i ett kök kan inte sluta på något annat vis. Efter några timmars julbak så åt vi en välbehövlig middag och jag har efter det börjat städa mitt rum. Risken finns att man får besök imorgon, då vill man inte ha ett rum som är fullt med dammråttor. Dessutom så mår man mycket bättre när man har ett rum som man kan andas i utan att lungorna förgiftas med damm. Om jag var miljonär skulle jag lätt anlita en städerska, för hälsans skull. Andas bör man, annars dör man eller vad är det man säger?

I'm waiting..

Pirater och läsk

Idag är det filmkväll á la Alicia som gäller. Har hela huset för mig själv vilket är grymt skönt. Har kollat lite på She's the Man (dålig) och nu ska jag hugga in på Pirates of the Carribean, At the Worlds End. Senast jag såg den, vilket även var den första, var på bio. Jag kommer inte ens ihåg hur saker och ting slutar. Det ska bli riktigt spännande med andra ord. Nu blir det att öppna kvällens andra läsk, hoppas att det blir lite bättre för tänder i och med att jag har sugrör.. Well well, det är bara lördag en dag i veckan trots allt.

Ge mig måndag, nu!

Lördag

Sådär, nu har man slängt upp allt man lyckades föreviga på Volbeatkonserten. Ljudet på videorna är sämst tyvärr, men så får det vara. Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på, det visar sig. Ska i alla fall ringa ett samtal eller två. Telefonen och msn är mina bästa vänner just nu.

Vi hade det riktigt mysigt igår här hemma med vin, god mat, Baileys och yatzy. Kom i säng vid halv två, och imorse var systrarna Karlsson ute och gick en runda. Jag och Linda sprang lite också, det var riktigt skönt.

Mer Volbeat live


Still Counting

 
Maybellene I Hofteholder


Riverqueen

Volbeat 11/12









Julklappar och korv

Idag var det inhandling av de sista julklapparna som gällde. Åkte in tillsammans med syrrorna, hämtade upp Karin och sedan begav vi oss mot IKEA. "Koooorv!" skrek Linda, "JA" skrek jag, och med allas blickar på oss stormade vi stället. Korv och läsk blev det innan vi gav oss in i trängseln. Ett tag senare åkte vi därifrån med tre stora kassar, we love IKEA. Efter det åkte vi till Gränby Centrum där resten av folket köpte en varsin korv till. Jag får lov att gå på "diet" nu när man är pank, vilket i och för sig kan vara bra. Inget ont som inte har något gott med sig, right? På Gränby hälsade vi på fina gravida Maja, och träffade en massa människor som man kände. Vi hittade present till pappa (Brynäsboxers som jag vill ha själv och presentkort på Dressman) och lite annat smått och gott. Vid den tidpunkten var jag helt slut och ville inget hellre än att åka hem och stupa i säng. Men inte då, jag och syster Malin åkte ner på stan för att köpa julklapp till Linda och det sista till Mamma. Som tur var gick det relativt snabbt och vi fick skjuts hem av föräldrarna så det var inte alltför hemskt. Träffade även på Amanda och Sabina på stan, alltid kul att skrämma lilla söta Amanda..

Ikväll blir det att ta det lugnt med syster. Filmmys med god mat och popcorn. Det känns faktiskt bra, hade jag haft pengar så hade jag varit ute och bränt dem idag. Men som sagt, är man pank så är man.

Jag tänker på dig hela tiden..

I miss you

Igår var jag som sagt tillbaka ute i skogen igen. Det blev en hel del ätande, pepparkakor, mat, frukt, te.. You name it. Mätt och belåten var man i alla fall. Film blev det också och självklart Bonde söker fru. Jag blev jätteglad när det visade sig att de valde igår och inte idag! Men jag förstår mig fortfarande inte på Per.. Helt fel val! Jag skrek rätt ut, ja det är faktiskt okej är bli helt insatt i ett program som Bonde söker fru när man bor på landet! Vid halv elva kom systrarna och plingade på (såklart), så då var det bara att åka hem... Många frågar vad jag känner, och det kanske är dags att svara på det. Kan väl säga såhär, det börjar hända något.. Men i och med att jag är så rädd med allt som har med sådant att göra så vågar jag inte hoppas. Där har ni det, nu ska jag fortsätta plugga.

True

Att inte våga vilja ha något
På grund av rädsla att förlora det


Zz.zz.zz.z.. SEGT

Idag var en av de segaste dagarna någonsin under mina 2½ år på Rosendalsgymnasiet. Film, prat, film, prat, film, film, film i typ 5 timmar. Det var inte så konstigt när man somnade under sista filmen, ögonlocken vägrade sammarbeta med mig. Men en lite powernap har ju aldrig skadat. Jag, Julia och Sofia var inte så seriösa under gruppdiskussionen utan diskuterade julen, julklappar och killar istället. Man klagar inte direkt, grymt skönt att lägga tankarna på något lite mer intressant än jägar- & samlarsamhälle.

Sedan var man tvungen att gå ner till stan, sjukt jobbigt.. När jag har kommit till korsningen så kommer jag på att jag har glömt läxan till imorgon. Så det var bara att gå tillbaka, ni kan ju gissa hur mycket det tog emot.. Men nu sitter jag här med häftet i alla fall och är snart klar. Får se hur det går att redovisa skiten imorgon. Köpte en julklapp till syster Malin med, tror att hon blir nöjd!

Imorgon ska jag till stället mitt ute i ingenstans igen, mys! 

Önskelista 08

Jag har alltid lika svårt att skriva önskelistor varje jul, tro det eller ej.. En ipod-stereo var tänkt att hamna högst upp på min lista i år men det ändrades då min mor gjorde klart för mig att jag inte kommer få en sådan (ett trick kanske?). Här är i alla fall årets lista:

1. Digitalkamera
2. Pengar till tatuering
3. Navelsmycke
4. Presentkort (Handel, som gäller på massa affärer)
5. Stora guld- & silverörhängen
6. Mineralpuder
7. Sjal

Ja, det var typ det.. Håller tummarna för att jag får en kamera! 

Gratis färglinser

Yes, det är faktiskt sant! www.fargadelinser.se bjuder på ett par färgade månadslinser utan styrka. Dock måste man ha bloggat i över två månader. På deras sida under fliken bloggare står det hur man ska göra. Jag tänkte testa bruna, har haft klargröna förut. Fun fun! Nu är det dags för sängen..


Lördagen

Igår så åkte jag in till Uppsala och Diöshallen för att kolla på Luciacupen med Elin och Malin. Vi fick se IK Rex förlora mot Danmark (otur), spela oavgjort mot Tierp och vinna mot Frösunda. Vi drog även till Gränby en snabbis när det var långt kvar till nästa match och vid fem så åkte vi till Ida, Elins syrra, och spanade in hennes nya lägenhet. Man blir allt bra sugen på att flytta hemifrån, skulle vara så himla skönt att ha sitt eget ställe. Men som sagt, kan vara bra att skaffa ett jobb och ta studenten först.  Efter besöket hos Ida drog vi till Max och tog en Drive-In. Det satt fint, men känner att det har blivit lite för mycket skräpmat den här veckan. Pizza i torsdags, max igår och pizza idag. Bra Alicia..

På onsdag kommer syster hem, jag längtar!

Volbeat 11/12-08 Debaser

Vart ska man börja? Torsdagen (förlåt för dålig uppdatering IGEN) var en otroligt bra dag, kvällen kommer jag att leva på länge. Vid fem kom jag och Ylva fram till Medborgarplatsen, Stockholm. Vi käkade på Pizza Hut och fick en söt servitör vid namn Tomas. Han bjöd på beasås och råkade flippa Ylvas bit upp och ner när han skulle lägga upp den på tallriken. Knallröd i ansiktet gick han därifrån, stackarn.. Vi satt där till halv sju då vi begav oss mot Debaser. Det visade sig att det låg ungefär fem minuter ifrån Pizza Hut så vi fick en bra plats i kön. Tjugo över sju började öppnade de dörrarna och efter att ha lämnat in jackorna så gick vi till baren och beställde en öl i väntan på förbandet. Halv nio började de spelade, The Scums, och de var faktiskt riktigt bra. När de hade spelat klart så dröjde det ett tag innan bandet som vi alla väntade på kom in, Volbeat.

Resten av kvällen är ett enda virrvarr av trängsel, svett, sång men framförallt grymt bra musik. Volbeat är så himla bra live, och det var verkligen fullt ös från början till slut. Vi träffade även en trevlig grabb i folkhavet, och en del otrevliga typer också. Men vi hade riktigt kul, jag och Ylva. Volbeat 11/12-08 är oförglömligt.

Bilder och videor slänger jag in senast imorgon. 

Wonderful

11 december 2008, Stockholm, Volbeat. Oförglömlig kväll, helt underbar. Ett längre inlägg om kvällen kommer senare.

VOLBEAT IKVÄLL!!

IKVÄLL SKA JAG SE VOLBEAT!
TILLSAMMANS MED YLVA!
JAG ÄR LYCKLIG!
:D:D:D:D:D

Bonde söker man?

Kenya, landanalys... Nja, inte sådär jättekul precis. Men snart ska jag börja på slutdiskussionen (hållbar utveckling) som är den roliga delen. Har lirat lite yatzy med tant Emma som avlastning, kändes som att det behövdes. Annars så smygladdar jag lite inför Volbeat ikväll, det kommer bli GRYMT! Det kryper i benen och ipoden gick varm på Volbeatlåtar imorse. Jag är taggad till tusen!

Igår var jag mitt ute i ingenstans och hade det riktigt mysigt och trevligt. God mat, bonde söker fru, film och bra sällskap. :)

Pirr

Nervös, men på ett positivt sätt. Morgondagen blir en... intressant dag.

Intensivt

Läkarbesöket imorse gick bra, dock hittade han inget fel... som vanligt. Fick några tabletter som jag ska käka... som vanligt. Tog lite blodprov... som vanligt. Blodprovet var frivilligt från min sida, ville veta värdena då jag vill ge blod. Det ser bra ut, eller ligger på gränsen till järnbrist, så det blir att gå till blodcentralen snart.

Skolan idag har varit väldigt enformig. Vi fick en reportagebok imorse, har läst den under dagen, och om en halvtimme ska vi ha seminarie. Jag är helt slut efter allt läsande, men är i alla fall klar med boken nu. Hur seminariet går med den här avslagna hjärnan visar sig.

Plus att man måste plugga järnet idag så att man hinner hem till en viss person imorgon... :)


Duktiga jag!

Idag har det varit en sån där Alicia-är-duktig-dag, något som inträffar högst en gång per år ungefär. Jag har bland annat suttit kvar i skolan och pluggat (även om jag inte fick så mycket gjort), jag har inte ätit godis på HELA dagen (förutom lite kakor) och jag lagade mat åt mig och mamma på eget initiativ. Hon blev förvånad, vilket även jag blev. Våfflor med grädde och sylt blev det, hur gott som helst! Jag är inte helt hopplös i alla fall, suprise! :)

Pappa + SMS = Inte sant

Min pappa är söt. Fick ett sms nyss: Jag +ka+it. Då jag har läst en hel del fyllesms i mina dagar kunde jag lista ut att det skulle stå något i stil med "Jag kan inte". Mycket riktigt, en minut senare ringer pappa och förklarar vad han ville säga med sitt sms, nämligen att han inte kunde hämta mig idag. Att skriva sms är inte han bästa sida, söta pappa.

Nu ska jag snart börja traska till bussen. Har i alla fall fått lite gjort.

Jojagog vovilollol totroräfoffofa dodigog sosnonarortot.

Saw V

Juste, jag hann ju även med att gå på bio förra veckan. I torsdags såg jag på Saw V tillsammans med Andreas. Förväntningarna var inte särskilt stora då jag fram till torsdagen endast hade hört negativas saker. Men sedan stötte jag på Milan, Medul och Jonis som sa att den skulle vara bra och inne på Filmstaden så träffade jag Julia som också sa det. Den var helt okej, läskig ibland (både jag och Andreas kollade bort vid vissa scener), men det är nog den sämsta av de fem filmerna. Jag hoppas att Saw VI blir den sista, för jag kan avslöja för er som inte har sett den att det kommer en uppföljare.




Helgens bravader

Denna helg har varit händelserik, minst sagt. I alla fall fredagen, den dag då Emmas 18 årsdag skulle firas. Det började lite lugnt och stillsamt med middag hos Emma. Underbara pajer, presentöppning och cheesecake to die for. Sedan börjar folket ladda för utgång vilket gjorde att människor hällde i sig dricka lite väl snabbt. Det slutade med strippning (tre manliga, vem klagar?) och trasiga strumpbyxor. Men vi kom i alla fall ut ur huset, in till stan och in på people. Där blev det att dansa järnet och träffa på en hel del människor. Vid två började folket gå och jag begav mig lite senare till bussen. Jag ställde klockan på 02.50, trots mitt tillstånd så var jag smart nog att inse att jag skulle somna så fort jag lutade huvudet mot rutan. Sagt och gjort, två sekunder senare däckade jag och vaknade en timme senare i... Tierp. 03.40 var jag alltså i Tierp, nästa buss gick 05.15. Det slutade med att mamma fick hålla mig sällskap på telefon tills bussen kom. Väl på bussen så höll jag på att somna igen, men som tur var känner min mamma mig så pass väl att hon ringde mig igen och höll mig vaken tills jag klev av. Den underbara kvinnan hade gjort varm choklad och mackor till mig, aldrig har choklad och mackor varit så gott.

På lördagen så var jag lagom sliten, men gick ändå till Elin för att umgås med tjejerna. Hur kul som helst, hade inte träffat dem på bra länge. Det blev lite dricka, guitarhero och singstar. Riktigt trevligt, men de senare drog iväg på fest så gick jag hem istället. Orken fanns inte helt enkelt. Huvudvärken var den värsta jag har haft på länge, not good..

Igår så tog jag det bara lugnt, det blev ingen julmarknad i Öregrund för mig. Pluggade lite istället, kollade på tv-repriser och mumsade i mig nybakta kakor som mamsen hade bakat. Me like!

Nu sitter jag i skolan och skriver på min landanalys. Allt känns så roligt nu när matte C äntligen är avslutat. Det känns som att man kan andas igen. Dock ser jag inte fram emot morgondagen, läkarbesök och heldag journalistik. Men men, det kan bli kul.

Plugg som gäller, cred till er som orkar läsa igenom detta inlägg.

Pluggat klart, I wish...

Nu har jag skrivit klart depressionstexten, långtifrån nöjd som vanligt men orkar inte sitta med den. Har så mycket annat jag måste göra, bland annat städa och plugga matte. Nu ska jag ta tag i mitt rum, wish me luck.. It's going to be a loooong day.

En kvart till...

Ojoj, snacka om att den här bruden är produktiv gällande blogginlägg nu alltså! Saken är den att jag ska börja plugga klockan 11.00, klockan är nu 10.48. Tvångstankar... Brukar jämt köra med den, "jag börjar när klockan är prick eller halv". Sen så flyttar man det till en kvart senare, en kvart till osv.. Sen så är det dags för tv och vips, så är pluggtiden borta! Jag behöver hjälp med min studieteknik, känner att det här inte är särskilt hållbart..

Glatt besked

Detta sms från Emma trillade in strax innan jag skulle dra till bussen:
"Hej, vi har ingen geografi idag så du behöver inte komma hit idag. Puss"

Jag är alltså ledig idag! Det kunde inte komma mer lägligt. Psykologi, matte och städning av mitt rum, here I come!

Kanske ska erkänna en sak.. Det här med mitt rum har gått över gränsen. Jag tjyvsov i min syster nystädade rum (hon kommer hem idag från USA) inatt. Jag kunde inte andas i mitt eget pga allt damm! Plus att jag har blivit sjuk.. Andnöd + sjukdom + damm = dags att städa rummet. Usch, stackars min framtida man bara. Funderar på att fila på en perfekt kontaktannons:

"Glad och social kvinna söker en man som är dammallergiker (så att han måste städa regelbundet), kock, utbildad massör, musiker och personlig tränare."
Något säger mig att inte så många skulle nappa.. :(

Födelsedag á la Emma

Det blev inget inlägg igår, men det tar jag igen idag BIG TIME!

Igår fyllde min älskling Emma 18 år. Hon hade önskat sig en Budapestrulle av min mamma, vilket hon också fick. Jag, Amanda, Emma, Erika och Josefine mumsade på den, riktigt gott! Emmas låtsaskompis var så snäll och lånade ut sitt fat till Erika, det är riktig vänskap det!

Efter skolan blev det en sväng på stan, inhandlade ett par svarta strumpbyxor till fredag. Det ska bli så roligt, nu när håret är fixat så kan man verkligen se fram emot det igen. Underbart!



Grattis världens bästa Emma

I love you

RSS 2.0