Utgång på ingång

Ikväll är det utgång som gäller! Ska snart käka och sedan bär det av till Ylva och förfest. Jag, Emma och Ylva blir det som kommer att shaka ass i Björklinge. Det blir att gå till people och titta lite på Adam Tensta som kommer dit och uppträder. Vi kommer att ha grymt kul, som vanligt!


New haircut

Jag är inte korthårig! Däremot tog hon av en bra bit, det behövdes! Fick även en feststyling så nu sitter jag här med världens rufs med massa lockar i. I love it! Då slipper man tänka på att fixa håret ikväll, perfekt!


Jag köpte mina favoritörhängen idag! Tappade bort de andra i Paris...

Tummen upp för kaninmat

Igår hade jag en myskväll här hemma med päronen. Vi åt ceasarsallad, drack vin och till efterrätt blev det glass och baileys. Vi bänkade oss framför så ska det låta och let's dance som självklart gick samtidigt. Men det funkade att zappa också. Nu ska jag ner och äta lite rester (sallad) och sedan är det dags att åka in till stan och klippunkten. Nervös!

Generous


Jag saknar att få hem dessa paket..

Dear Diary

Jag fick min första dagbok när jag var 7 år. Vi var i en av Skänninges alla mysiga butiker och då fick jag syn på den. Den var ovanligt tjejig för att vara något som jag skulle fastna för. Små hästar, en regnbåge (inte my little pony) och ett rosa lås prydde min allra första dagbok. Jag kom ihåg att den var mjuk och att jag var ivrig att börja skriva i den. Nu, 11 och ett halvt år senare så har jag fylld fem dagböcker med mitt liv, tankar och händelser. Jag hade ett uppehåll på ett par år, vilket jag ångrar idag. Det är så roligt att minnas saker igen som man har glömt bort. Alla borde skriva dagbok, de som inte gör det kommer att ångra sig. Det är jag alldeles säker på.


Såhär ser den som jag skriver i nu ut (suddig bild). Massa Coldplay-låtar som jag har kluddrat dit under sena kvällstimmar. Fylld med händelser och tankar som jag har var att föreviga.

Vill ha


Partyeliten

Det här kallar jag kärlek. Barndomsvänner som fortfarande håller ihop.


Klippning på g

Klockan ett idag så ska jag klippa mig hos bästa Virvla. Är lite orolig, risken är stor att jag kommer hem med en kort frisyr då mitt hår är så himla slitet. Men vi får se, det kommer nog bli bra hur det än blir. Så skönt att ha en frisör som man litar på till 100 %.


Min balla morsa

Jag har nog den knäppaste mamman i världen. Igår åkte vi och köpte med oss sushi hem. Helt plötsligt hör man mamma i baksätet (vi åt på vägen hem, vem orkar vänta?) så hör man: "Alicia, nu dör jag, jag dör, jag dör, jag dör nu!". Då har hon stoppat in ALL wasabi i munnen, vilket är VÄLDIGT starkt. Men vi skrattade gott åt det sen. När hon sedan trodde att ingefäran som hon hade ätit upp var fisk så skrattade vi lite till...

Idag på vägen hem så svängde vi förbi plantagen. Vi pratade om rökning och kom in på farsan som rökte i fem år när de träffades. "Han var som en rökbomb" sa morsan. Jag frågade varför hon då kunde falla för honom när hon berättade om hur illa han luktade och smakade (uh). Hon svarade: "När röken skingrades så såg man den, hans kalufs. Jag tänkte.. att det där blir en bra sopborste!"


Min morsa är cool!

Egoist, javisst

Vad gör man när man sitter i sängen, har tråkigt och hittar en kamera på sängbordet? Man tar kort på sig själv såklart! Kom igen, ALLA gör det...








Alicia goes kock

Igår var det jag som stod för middagen (inte ekonomiskt). Jag körde på ett säkert kort; wokgrönsaker med strimlat fläskkött, creme fraiche, kinesisk soya, sötsur sås, kryddor och färsk pasta. Självklart blev det en hit, wokgryta á la Alicia är svårslaget.








Klockan är snart tjugo i sex...

... och jag är i skolan fortfarande. Har pluggat en hel del evolution nu, känns skönt att ha fått lite gjort. Ska dra mig ner mot stan snart, skolan stänger klockan sex. Det är första gången som jag har varit kvar så länge. Satsar på att bli den sista eleven som lämnar skolan. Jag menar, ska man så ska man ju ordentligt. Ikväll blir det plugg, plugg och åter plugg. Btw, jag älskar killparfym! Sitter och sniffar lite på killen bredvid mig, mumsfilibaba.

Oke, jag är rätt... Känner att energinivån efter min sprite och chokladkaka har sjunkit tillbaka och lite lägre. Men det var det värt, för mmm så gott det var.

Att vara notblind

Jag kan spela både piano och trummor. Lite bas och gitarr kan man väl också plinka, samt xylofon och lite andra instrument, men det är inte några jag kan spela så bra. Men trummor är det enda instrument som jag har lärt mig genom att ta lektioner, annars är jag självlärd. Böcker och noter har aldrig varit något för mig, jag är nämligen notblind. Jag förstår inte alla streck och noter i böckerna, jag lär mig genom att lyssna och se. Trumnoter är de enda noter jag kan någorlunda, men min lärare fick ofta visa mig hur jag skulle spela då jag inte kunde läsa noterna. Den är en enorm fördel att kunna läsa noter och jag önskar att jag kunde det. Samtidigt så är det en konst att vara notblind också, att lyssna på en låt och sedan kunna spela den.

Youtube är min källa när det gäller nya låtar. Coldplay - Clocks är en av låtarna jag har lärt mig där. Nu har jag hittat ett nytt projekt, nämligen Mandy Moore - Only Hope. Mitt mål är att kunna spela den såhär:


Pinsamt värre

Haha, vår receptionist ropade precis ut att en killes mamma står i entrén. "Kom ner till entrén, din mamma väntar på dig!". Jag önskar att vi gick i samm klass så man hade kunnat sett hans ansikte få den där härliga, röda färgen. Jag tror inte att en kille i 16-årsåldern vill att hela skolan ska höra "din mamma väntar på dig!". Det var i alla fall roligt, nu kan jag fortsätta plugga med ett leende på läpparna.

Ät en STOR semla!

Idag är det fettisdagen (som alla tjatar om heeela tiden, jag vet) och det innebär att Alicia Karlsson ska trycka i sig en semla dagen till ära. Jag menar, man får väl offra sig... Tänk att en bulle, lite grädde, lite mandelmassa och massa florsocker kan vara så gott. Mums säger jag. Dock får man vänta ett antal timmar. Men den som väntar på något gott... väntar i och för sig alltid för länge. Så känns det i alla fall.


Ett tips. Googla inte på något du är sugen på när du är hungrig och pank.

One Less Reason - A Day To Be Alone


Underbar låt... Tack Chris!

Vaggningsmusik (favoriter i repris)



Favorit i repris. Ni måste lyssna. Visste ni att han spelar denna låt annorlunda varje gång? Amazing.
Denna version är min personliga favorit.


En av mina absoluta favoritlåtar med John Butler Trio.

Bye arbetslöshet! Maybe..

Jag ska på jobbintervju på onsdag. Det är inte världens flashigaste jobb, ISS städbolag, men det är PENGAR med stora bokstäver. Jag ska göra mitt bästa! Tyvärr så hade de inga tjänster utan det är som en lista (kommer inte ihåg vad de heter) som man får stå på så ringer de in en. Bättre än ingenting alls och då kan jag ha fler jobb! Har ett till i sommar och ska försöka fixa ett tredje nu. Hell yeah!

Den man älskar

"Man vet inte när man är lycklig. Man tänker inte på det, inte förrän efteråt."

"Jag vet inte hur kärleken ser ut. Jag vet inte hur den ska se ut. Jag vet bara att den finns."


Negativa jag

Jag är hungrig.
Jag är arg på min naturkunskapslärare.
Jag måste plugga en massa men orkar egentligen inte.
Jag ska gå ner till stationen, vilket tar en halvtimme.
Jag ska sitta på en buss i 40 min.
Jag är jävligt negativ.

En glädjefull lista

Jag är så fruktansvärt trött idag och känner mig allmänt depp. Då kom jag på att det finns så mycket saker jag borde uppskatta och tänka på dagar som denna. Därför tänkte jag göra en lista på dem:

Jag är glad över...

... att min familj är vid liv, även om jag inte har mina far- och morföräldrar kvar.
... att jag har människor runtomkring mig som älskar mig trots mina brister.
... alla minnen som jag hittills har skaffat, minnen som alltid kommer att finnas kvar.
... att jag har tagit vara på de flesta av de möjligheter jag har fått och gjort det bästa av dem.
... att jag har en kropp och ett utseende som jag för det mesta trivs med.
... att jag kan äta mig proppmätt så att jag nästan spyr varje dag (om jag vill dvs).
... att jag kan duscha varje morgon i varmt vatten.

Well, det finns hundratals andra saker jag uppskattar. Det känns lite bättre nu faktiskt, jag har det bra.

Pics


Sara "blondie" Löfblad


En hel ölspel blev det. Mindre bra när man endast är två personer..


Vi hade det mysigt med choklad, godis och chips.


Vin, vin, vin och grogg

En helg full av party

I fredags var det förfest hos mig som gällde. Jag och blondie (Sara) var taggade till tusen, lite väl taggade kanske... Alkoholen flödade lite väl snabbt och det blev lite väl mycket visade det sig. Linnéa kom och gjorde oss sällskap och var mitt krogsällskap för kvällen. Inte så mycket folk men roligt hade vi. Mitt på dansgolvet fick vi syn på Malin och Jennie, riktigt kul! Lyckad kväll som avslutades med gratisshots.

Igår var det utgång igen... 100 kr var det jag hade att spendera och det visade sig räcka riktigt bra. Förkrökade lite hos Ylva med henne och Emma. Dans, alkohol och självklart lite "fixning". Trots en försenad buss så hann vi in till happy hour och köpa på oss lite. Det räckte gott och väl för resten av kvällen. Karin, Sara, Denize och Sara joinade oss på People. Burger King blev sista stoppet innan vi tog bussen hem. Där träffade vi på en rolig filur vid namn Frendan. Jag skrattade så att jag fick ont i magen. Helt enkelt, ännu en lyckad kväll!

Idag ska jag försöka få lite saker gjorda, har faktiskt pluggat en hel del. Vem hade trott att man kunde plugga så bra när man är bakis och har träningsvärk i benen? Jag har faktiskt träningsvärk sen igår, dansade som en tok.

Musik från Chris


Brett Dennen - Ain't No Reason


John Butler & Brett Dennen - Come Together (spola fram/vänta 40 sek)


I'm alive

Jag lever, ni behöver inte vara oroliga. Är lite sliten efter två kvällar på krogen. Nu ska jag försöka få i mig lite mat, ett inlägg om helgen kommer senare.

Snygg brud


Mitt snygga festsällskap för ikväll! Du och jag pullan!

Effektiv

På en halvtimme har jag bytt kattlådan, duschat och dammsugit hallen. Är jag inte duktig? Kom på att klockan var lite för mycket för lunch, väntar någon timme så får det bli våfflor till middag istället. Det blir jag och Sara som förkrökar i min villa idag, kommer bli dunder! Alkoholen kommer flöda och förhoppningsvis kommer vi ta oss till krogen vid kvart över elva. Antar att det inte kommer vara så mycket folk ute, kvällen innan löning, men vi kommer att ha roligt ändå. Två taggade brudar, kan inte bli så mycket bättre än så! Har ni tur så kommer kameran fram ikväll, då blir det lite bilder här i bloggen. Tror nog att det kan uppskattas, vem orkar egentligen läsa en massa skit?


Och folk säger att jag har stor käft? Look at this and shut up!

David Choi - End It All

En gammal goding.


I can eat all day..

Frukost bestående av äggmackor, avklarad! Nu siktar jag på lunchen, våfflor med grädde och sylt! Blir om 20 min, jag är hungrig igen. Sen blir det att byta kattlåda (usch), dammsuga lite och hoppa in i duschen. Ska försöka fixa lite lockar genom att ha en massa små knutar på skallen. Ser väldigt roligt ut kan jag lova, men det blir förhoppningsvis snyggt till kvällen. Over and out! Ska slänga in lite musik också.

"Sovmorgon"

"Imorgon ska jag sova ut" sa jag till pappa igår. Självklart så vaknar jag tidigt (09.15) och kan inte somna om. Jag försökte tappert ett tag men när jag började tänka på vad jag skulle äta till frukost så var det kört. Nu när jag väl är uppe så är jag inte ett dugg sugen, är inte det lite konstigt? Well, nu är jag uppe i alla fall. Kanske blir att plugga lite, wie! Tvivlar lite på om jag ska ut idag, risken blir att jag kör en tvådagars och går imorgon med. Men samtidigt, jag är ung och singel! Det är väl då man ska leva livet? Eller?

Aja, dagens i-landsproblem.

Braindead

Idag har jag pluggat BRA, därav inga inlägg. Har fått en hel del gjort faktiskt. Dagen har varit vääääldigt lång, känns som att det har gått två dagar istället för en. Just nu slöar jag till lite musik. Pappa snickrar häruppe så jag har hörselskydd med musik i, hur bra som helst! Funderar på att ha dem när jag pluggar imorgon, tror att jag kan koncentrera mig bättre då. Det återstår att se! Grymt skönt att slippa tänka på molekyler, urfåglar och döda djur just nu i alla fall. Istället sitter jag och smider lite planer för morgondagen, dags för utgång igen! Livet är en fest!

Drug

Åh, jag älskar Grey's Anatomy! Nu vill jag att det ska bli onsdag igen så att man får se nästa avsnitt. Jag hoppas att Denny håller sig kvar ett tag, han är ju så snygg. Mums! Nästan bara snygga karlar i den där serien, and I wonder why I like it so much?... Imorgon blir det pluggdag för hela slanten, kanske drar till stan & pluggar då mor min har bokat datorn hela dagen. Jag måste verkligen få någonting gjort och det får jag inte hemma, det är bara att inse det.

Fredag, fredag, fredag... Supa och vara jävlig. Can't wait!

PREMIÄR!

Ni tänker väl inte missa säsongspremiären av Grey's Anatomy ikväll?! Det är en av de absoluta bästa serierna som någonsin gjorts och jag följer den slaviskt! Om 22 minuter börjar det, underbart!


Stop and Stare

Nu är det slut på pluggandet, kan ändå inte koncentrera mig längre. Har inte alls hunnit så mycket som jag hade hoppats på, men en hel del iaf. Det blir att ta nya tag imorgon, heja mig! Nu ska jag kila ner och göra iordning en stor baugette med skagenröra och grönsaker. Ibland är livet allt bra härligt.

Avslutar med en gammal goding:


:(

Jag hatar att plugga, jag hatar att plugga, Jag hatar att plugga, jag hatar att plugga... Jag hatar att plugga helt enkelt. Men framåt går det och snart ska jag laga mat. Man blir hungrig efter att ha suttit och pluggat i ett antal timmar... 

PLUGG med stora bokstäver

Plugga, plugga och åter plugga.. Naturkunskap och evolution är det som ska pluggas nu, wish me luck..

Myskvällen igår var verkligen MYS. Lasagne, kladdkaka, varma hallon, glass och självklart yatzy. Jag lyckades till och med vinna båda gångerna, det hör inte till vanligheterna. Underbar kväll med underbara vänner. 

Mys is the shit

Det blir myskväll i gamla uppsala ikväll. Amanda bjuder på lasagne och så blir det bakning. Riktigt mysigt! Känns som att jag missbrukar ordet "mys" i alla dess former, men mitt liv är fullt av mys! Partyn i all ära men en myskväll med kära vänner är svårslaget.


Jag och min söta älskling. Jag tänkte skriva att jag var full, men det var jag tyvärr inte.

Tisdag

Nu är jag ensam i huset igen. Ylva spenderade natten här och det var mycket uppskattat. Vi la oss inte förrän vid fyra, precis som det ska vara. Efter en mysig frukost och yatzy så tog hon bussen hem och jag svängde förbi Elin för att hämta lite saker. Idag ska jag försöka plugga lite (good luck with that) och kanske träffa Amanda och Emma på kvällen. Känns som att myskvällar är lite min grej, även om parta är grymt kul. På tal om party, det blir nog utgång på fredag. Fun fun!


Ge mig San Diego! I want to go back!

Länkat från syster


HAPPY

Alicia + Ylva + kladdkaka + godis + mys + prat + film = IKVÄLL! Min älskade vän kommer hit och då tycker jag att man får strunta i allt vad pluggande heter.


For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

Coldplay - Swallowed In The Sea (Acoustic)


Förlåt om jag tjatar, men lyssna bara på den rösten..

Musik, glädje och kärlek


Och folk undrar varför jag älskar Coldplay...

Om jag hade pengar















Give me, give me, GIVE ME!

Marknadsföring på ett roligt vis

Folk frågar ofta vad marknadsföring är. En kvinnlig marknadsassistent förklarar såhär:

Du är en tjej och ser en snygg kille på en fest. Du går fram till honom och säger: "Jag är fantastisk i sängen".
Det är direkt marknadsföring.

Du är på en fest med massa kompisar och ser en snygg kille. En av dina kompisar går fram till honom, pekar på dig och säger: "Hon är fantastisk i sängen".
Det är annonsering.

Du ser en snygg kille på ett party. Du går fram till honom och får hans telefonnummer. Nästa dag ringer du och säger: "Hej, jag är fantastisk i sängen".
Det är telefonförsäljning.

Du ser en kille på en fest, slätar till klänningen. Du går fram till honom och häller upp en drink åt honom och frågar: "Får jag?" Du lutar dig fram, låter dina bröst nudda vid hans ar, rättar till hans slips och säger: "Bara så du vet, jag är fantastisk i sängen".
Det är PR (Public Relations).

Du är på en fest och ser en snygg kille. Han gillar dig men du övertygar honom om att gå hem med din kompis istället.
Det är representation.

Din kompis kan inte tillfredställa honom så hon ringer till dig.
Det är teknisk support.

En kille kommer in på en fest och blickar ut över rummet. Han inser att han vill ha alla brudar, så han ställer sig på bordet och skriker: " JAG ÄR FANTASTISK I SÄNGEN!"
Det är spam...


Jag måste bara säga..

... att jag sov ELVA TIMMAR inatt! Helt otroligt! Vaknade för en halvtimme sen och blev alldeles chockad när jag kollade på klockan. Jag sover max åtta timmar per natt, sex timmar på skoldagar. Aja, kanske inte var så intressant men nu är jag utvilad och pigg! Lär behövas då jag ska plugga naturkunskap hela dagen.. Urk. Nåväl, godmorgon på er. Slänger in lite skön musik såhär på morgonen.


Beck rules

Martin, Gunvald men framförallt Martins granne gör att jag sitter klistrad varje söndag. Trots att jag har sett alla filmer minst en gång så måste jag se dem igen! Då minnet inte är det bästa så blir det ilka spännande varje gång. Dock kan jag inte påstå att kvällens film tillhör favoriterna, men grannens tangodans gjorde den sevärd! Nu väntar jag bara på att nyheter ska ta slut så att filmen ska börja igen.


"Ska du ha en stänkare?"

Shinedown - 45


Jag kan inte sluta lyssna..

Shinedown - Save Me


En röst att älska..

Ny design: Coldplay

Ännu en gång får mina favoritkillar pryda headern, varför ändra på ett vinnande koncept? De är ju så fina.

Faster och kusin kom över på fika en snabbis tidigare idag, sen tog de med sig farsan för att åka längdskidor. Jag kommer knappt ihåg sist jag åkte det, en väldans massa år sen var det i alla fall. När vi varm indre så hyrde vi alltid stuga på loven. Först var det i Kopparberg (tror jag att det hette) och senare var det i Orsa vi gled runt på skidorna. I Orsa så brukade vi alltid åka längdskidor till en jättemysig våffelstuga vid en sjö, hur vackert som helst! Att sitta med varma våfflor, grädde & sylt och titta ut över sjön var det bästa jag visste. Dit vill jag åka snart, underbart ställe.

:)


I can walk a thousand miles to be with you

Jag önskar...

... att det där var jag.


Where do I have MY brain?

Haha, kollade igenom dagens inlägg och såg att jag hade stavat "hjärna" med g istället för hj. Så den egentliga frågan är var jag hade min hjärna någonstans. Nåväl, det är inte lätt när det är svårt.


Melodifestivalen

Heat gick vidare, det tyckte jag var bra. Heja heja säger jag! Min katt Svante älskar mig, han följer efter mig vart jag än går just nu. Tänk om man hade en riktig karl som svansade efter en på det viset, det skulle vara något det. Fast om jag känner mig själv rätt så skulle jag tröttna rätt fort. Tyvärr så vill jag alltid ha det (den) jag inte kan få. Är rätt säker på att många joinar den klubben.


Shopping, vin och choklad

Syrran tvingade med mig in till stan för att köpa skor. Då mina enda finskor (ja, jag är inte en "typisk" tjej med 18934 par skor) så har jag fått låna hennes skor när jag går ut. Så vid tre åkte vi ut till skopunkten vid IKEA och jag åkte därifrån två par skor rikare. Ett par var KLACKSKOR, hör och häpna! Alicia Karlssons 183 cm ska bli ännu längre! Okej, nu är det inte så att det är en 10 centimeters klack, men fyra är den nog. Med andra ord så blir jag två cm längre (än om jag skulle ha mina förra skor) så det är ingen big deal. Snygga var dem i alla fall och jag är sjukt nöjd.

Det blev ingen utgång för min del ikväll, kände att lusten inte riktigt fanns där. Istället har jag ätit god mat, druckit drink & vin och snart så är det dags för melodifestivalen. "Det är ju för gamlingar eller om man inte har något bättre för sig", även om du har lite rätt Adam så tycker jag att det ska bli roligt. Ska hämta min chokladkaka och trocadero, sen så är min kväll räddad!

Jag hoppas att ni alla får en glad och bra alla hjärtans dag.

Förkrök


Fyra av det sexiga sällskapet, jag var taggad!

Jag är kär


Where do you have your brain?

Igår var det utgång, laglig debut för Malin och Sara. Förfest hos Ida med spel och tokigheter. Kvällen blev lyckad, träffade på personer som man ville träffa och andra som man verkligen inte ville se. Ibland undrar man om alla människor har en hjärna, eller om vissa lämnar den hemma när de går ut på krogen (eller snarare super bort den). Hur som helst, jag hade roligt och avrundade kvällen med en kebabtallrik på Jalla som åts på nattbussen. Konstigt nog mår jag hur bra som helst idag, men det blev iofs rätt lugnt för min del igår. Jag undrar hur mina andra tjejer mår, troligtvis sämre än jag. Särskilt en speciell dam som berättade för hela bussen (genom att skrika) hur kåt hon var och sedan stoppade ner huvudet i sina strumpbyxor. Hon kan den tjejen!

Gör er själva en tjänst..

.. och titta på det här. Otroligt, jag finner inte ord.


Världens finaste ängel

Idag skulle du ha fyllt 80 år. Det går inte en dag utan att jag saknar dig, min älskade "mojmoj".


Rut Schmidt
1929 - 2007


Spend it

Det är så himla typiskt. När man inte har några pengar, då hittar man alltid kläder man vill ha. Men nu, när jag väl hade pengar att spendera så hittade jag ingenting! Det var nog den mest intensiva shoppingrudan jag någonsin gjort, jag gick till så gott som varenda klädaffär i hela Uppsala (okej, city). Tillslut så köpte jag en snygg, enkel, blå top på Veromoda. Det visade sig att man dessutom fick 10% rabatt på valfri topp idag, något som jag var totalt omedveten om. Jag tackade och tog emot rabatten och knallade därifrån.

Lyckades även få med mig lite hårnålar, små klämmor och lösögonfransar som inhandlades efter skolan. Sedan svek vi vårt stammishak Wayne's och tog en fika på Panini. Tur var det, för då fick jag säga hejdå till Mathilda, Cilla och Madde med. Nu ska jag jäsa lite vid datan, har smällt i mig våfflor med grädde och sylt. Mumma!

Pizza på gång

Mmm, nu börjar det dofta pizza här i huset. Efter ett ovanligt intensivt pluggpass så är jag värd lite käk. Maten är klar, yummie!


Talk

Blev tvungen att ställa in spinningpasset idag.. Datan pajade och började precis fungera igen. Så nu blir det plugga av! Hörlurarna och bästa spelningslistan (Coldplay såklart) på. Naturkunskap it is!


Födelsedagsbarn

Idag fyller min "lilla" älskling Malin 18 år! Grattis, grattis, grattis!
På fredag är det krogen som gäller, jag har en känsla av att det kommer bli livat. Inte mig emot!


Jag och Malin, nyårsafton 06/07

Let me sleep..

Självklart så försov jag mig, så dagens planering sket sig totalt. Blir nog ingen spinning idag, har inte kommit igång med pluggandet än och har massa saker (telefonsamtal) att göra. Naturkunskap, geografi och etik och livsfrågor... Here I come, I guess.


Allt blir lite lättare med Coldplay..

Alla har vi varit små










Jag är på gång!

Onsdag (imorgon): spinning 16.00
Torsdag: gymma på förmiddagen
Fredag: gymma på morgonen
Söndag: gymma på förmiddagen
Måndag: spinning 12.00

osv...

Gravidsymptom

Man har ju hört att gravida kvinnor kan få extrema "sug" efter något speciellt. Till exempel som min kompis mamma som var tvungen att ha ramlösa mitt i natten. Idag fick jag ett sådant sug, efter wienerbröd! Så jag ringde min käre far som befann sig på stan.

- Hej! Vart är du någonstans?!
- Jag är i centrum.. Vadå då?
- Kan inte du köpa två wienerbröd åt mig?! Är jättesugen på det..
- Ja, det kan jag väl. Vill du ha en dricka också?
- Åh, ja tack!

När jag kliver in i bilen så ligger det två wienerbröd och en Cola i baksätet. Jag har världens bästa pappa!


Jag älskar dig!

Hockeypojken i Uppsala

Igår var min vän Jocke över hit. Det var mycket trevligt och nu har jag lärt känna min dator mycket bättre! Du och jag datorn, det är du och jag...

Jag måste erkänna en sak, jag hade verkligen ingen lust alls att gå till skolan idag. Jag tillät mig själv att somna om till och med, utan att ställa om klockan. När jag vaknade en kvart senare så såg jag det som ett slags tecken, jag borde ge den här dagen en chans. Det visade sig senare vara ett klokt val. Efter det förvånandsvärt intressanta besöket på Evolutionsmuseet, så var det lunch och sedan dags för filminspelning. Jag, Mimmi och Pedram (aka Hockeypojken) åkte ner till stan. Aldrig har människors reaktioner på Pedram varit så roliga, en del fick vi till och med på band. Hockeypojken matade ankor, cyklade i raketfart genom stadsparken och på gågatan. En sjukt rolig dag!

På eftermiddagen så satt jag kvar och klippte lite, det är kul och se hur det går framåt. Ett par veckor till, max två efter sportlovet, och sen så är vi förhoppningsvis klara.


En helg i världsklass

Vilken helg jag har haft! Helt underbar!

Efter skolan i fredags så var det dags för min present. På stationen fick jag sätta på mig ögonbindel, hörselskydd och ipod. Jag sattes på något som jag senare förstod var en buss till Stockholm (som jag också fick reda på senare). Efter bussresan så fick jag ta av mig hörselskydden och ipoden. I 45 minuter fick jag gå runt med ögonbindel i Stockholm, när jag sedan fick ta av dem så var jag i ett hotellrum på Hotell Riddargatan. Jag fick alltså en övernattning på hotellet av Amanda och Emma, en underbar present! På kvällen gick vi ut och åt buffé (tre olika för ett pris), när vi gick därifrån hade vi smällt i oss fem tallrikar var. Vi slog grabbgänget med hästlängder. That's how we do it! Kvällen avslutades på hotellrummet, mys och yatzy. På lördagen så shoppade vi lite innan vi åkte hem. Men innan det så åt vi världens godaste hotellfrukost! Det blev fem tallrikar där med innan man var klar, det satt fint kan jag lova. Tack tack tack för presenten, ni är galna och helt underbara!

Jag hann ungefär bara hem och vända, åkte hem till Sara och hade middagsmys med Elin, Kritan, Malin och Anna. Helmysig och rolig kväll, höjdpunkten var helt klart den gamla videon på när Sara, Amanda, Malin m.fl uppträdde. Hur roligt som helst! Vi kollade även på melodifestivalen, vet inte om jag tyckte att standarden var så hög i år..

Idag åkte jag in och gymmade tillsammans med Ylva på förmiddagen. Nu har jag lärt mig lite om hur några maskiner fungerar, så nu kan jag dra igång på riktigt!

Beck - Flickan i jordkällan på tv, have to go.


Kurt Cobain

Jag hittade Nirvanas grymma skiva Nevermind i bilen på väg hem från skolan. Det var hur längesen som helst jag hörde den och nu är jag helt fast. För ett par år sedan så kunde jag sitta i timmar och lyssna på Kurt Cobain uppe på mitt rum. Rätt stor risk att jag fastnar i det igen, har knarkat dem oavbrutet sen jag kom hem. Led Zeppelin och Jeff Buckley är också med på ett hörn. Tokbra musik! Darin, släng dig i väggen! Det här är musik.


Jag saknar..

.. syster Malin
.. älskade Ylva
.. bästa Mojmoj
.. snällaste Farmor
.. grymmaste Häggan
.. underbara sommaren


Jag och syster i Dublin


Ylva, du är så fin vännen


Häggan, vänner i 15 år nu och fler ska det bli

Pinocchio

Helmysigt att träffa Milan idag. Det blev att splitta en pizza på pinocchio, börjar bli en tradition. Pratade om allt möjligt och kikade även i lite affärer. Trots att vi har känt varandra i snart två år så får man alltid veta någonting nytt om varandra varje gång man ses. Efter att ha haft ett antal olika relationer med/till varandra så har vi hittat den som funkar bäst, att bara vara vänner. Jag trivs hur bra som helst med min vän Milan.

Nu ska jag försöka plugga lite, ska skriva en uppsats om att döda djur (om det är moraliskt rätt, dubbelmoral osv). Sounds fun? It is! Men just nu saknar jag motivation..

Jag vill ha helg! Mina helger har blivit så fullbokade och roliga på senaste tiden. I love it!


Frälst

GRATTIS SARA, 18 ÅR IDAG!

Död. Återuppståndelse. Ny människa. Ungefär så kan passet igår beskrivas. Det var bland det jobbigaste och roligaste ja har varit med om. Peggy, instruktören, var hur bra som helst. Gick in idag och skulle boka nästa vecka igen men det var fullbokat.. Det har jag full förståelse för, bättre instruktör får man leta efter. Bokade istället in ett medelpass med Maria A på onsdag 16.00. Då blir det att gå själv utan Linda och Karin. I love spinning!

Blev glad när jag vaknade imorse utan träningsvärk. Men på bussen till skolan så påminde Emma mig om att den kommer troligtvis imorgon... Jaja, jag gillar ju faktiskt träningsvärk. Det är ett tecken på att det har tagit. Nu ska jag klippa lite på vår film. Efter skolan idag så blir det att träffa Milan på stan och käka lite. Det ska bli trevligt. :) Tänkte slänga upp en bild på karln men kom på att ett sådant finns ju redan här i bloggen.



Pump it

Hade jag haft skådespelardrömmar så skulle jag ha gett upp dem direkt efter idag. Vi spelade in lite till vår film "Hockeypojken" och jag spelar tjejen som Hockeypojken (Pedram) blir kär i. Självklart så började jag skratta när Pedram ska ragga på mig, och vi fick ta om scenen hur många gånger som helst. Stackars Pedram blev alldeles svettig i sin hockeydräkt. Tillslut så satte vi scenen efter alla försök. Sedan spelade vi in scenen när Pedram ska försöka kyssa mig och även där blev det en del omtagningar. Skrattar fortfarande när jag tänker på det, så sjukt kul! Älskar filmprojektet och vår film!

Idag ska jag spinna kl 18.00 med Linda och Karin. Taggad till tusen inför mitt första medelpass! Tror att det kommer gå alldeles utmärkt då jag hittade mina borttappade träningsskor imorse. HALLELUJAH! Att tappa bort skor för en tusenlapp är inte så kul direkt, men att hitta dem är desto roligare!


Råtaggad!

MC-knutte till farsa

Pappas största dröm har alltid varit att ha en motorcykel. På senare tid har han spenderat allt mer tid vid datorn och sökt efter den perfekta motorcykeln. Nu verkar det som att han har hittat den och att den blir hans inom en snar framtid. Då blir det att glida i sommar! Vet inte vad det är för MC, bara att det är en fin -97a. Får se när den kommer till Läby, men en sak är säkert. Roland Karlsson kommer då vara den lyckligaste i världen.


Världens bästa Elin

Idag fyller min barndomsvän, Elin Eriksson, 19 år. Fem år gamla träffades vi första gången, säkert tidigare men det var då vi lärde känna varandra. Vår vänskap började inte så bra då Elin inte vågade umgås med mig. "Nej, jag har ont i magen.." eller "Jag ska till mormor" var de två ursäkterna hon körde stenhårt på. Men mitt tjat lönade sig och tillslut så blev vi vänner. Det är jag otroligt glad över, vår vänskap har växt sig starkare år för år och jag hoppas att det fortsätter då. Alla saker vi har gjort tillsammans, alla "första gången". Första cigaretten, första fyllan.. När vi cyklade till Uddnäs kommer jag aldrig att glömma. En cykel, cigaretter och HB var allt som behövdes för en av de sjukaste resorna i mitt liv.

Minnen kommer aldrig att försvinna, du är en vän för livet. Jag älskar dig och hoppas att du får världens bästa födelsedag. Konstigt vore det annars, för du är ju världens bästa Elin. <3


Lördagens bravader

Tänkte sammanfatta gårdagen väldigt kort.

* Buss in vid sju, fick sällskap av Emmy. Riktigt trevligt.
* Efterrätt/alkohol på il gusto med Emma, Amanda, Sabina, Johan och Knudsen, mys. Min drink var nog i det starkaste laget, men vem klagar?
* In på People innan tio, hinner köpa lite på happy hour. Great!
* Träffar på roligt folk, skakar lite rumpa och dricker lite till.
* Alla utom Sabina drar hem efter tolv.
* Hänger med Sabinas polare, blir bjuden på en 6a Mintu. Sen var man på topp!
* Avslutar peoplebesöket med att shaka med Cilla, Madde, Desirée, Elsa och Elin & deras gäng.
* Vid två drar jag till Mariannes och käkar kebab med Tintin och Jessica.
* Hoppar på nattbussen hem tjugo över, får sällskap av Mimmi och Ida.

Det var min lördag. Full av roliga människor. Hoppas er också var bra.

RSS 2.0