Partyfredag, Crossfire Live

Det blir allt glesare mellan inläggen märker jag.. Men det har inte hänt så mycket i veckan, förutom att frisören förstörde mitt hår. Jag har skrikit, gråtit och mordhotat henne men imorgon ska jag färga om det (hos en annan frisör) så nu är jag mycket lugnare. Alltid klippunkten från och med nu!

Igår så var det utgång med Ylva som gällde. Blev först middag med Ylva, Kjell och Marie. Kjell hade gjort pizza, hur gott som helst! Jonna och Peter kom över en snabbis då Ylva hade beställt sminkning. Riktigt duktig är hon Jonna, och Ylva blev helt klart den snygga av oss två! Ungefär tjugo över nio var vi inne på People, något som visade sig vara ett smart drag. Redan då var det en hel del folk där och senare på kvällen var stället verkligen smockat! Helt galet, har aldrig varit med om något liknande. Crossfire uppträdde också och när deras (enda?) kända låt, Lady, spelade så var det grymt drag. Det kändes som att ALLA var ute igår, man träffade en hel del människor som man inte har sett på länge. Träffade även en hel del intressanta människor som man aldrig har sett förut.

Kvällen var rolig, men jag och Ylva var lite trötta efter veckan som varit så vi var väl inte taggade till tusen direkt. Så vid ett drog vi vidare till Burger King och käkade lite. När vi gick därifrån så hörde man sitt namn ropas, grymt otippat må jag säga! Men som sagt, man träffade på de flesta igår.

Jag fick verkligen antränga mig för att inte somna när Ylva hade gått av bussen, och det gick väl sådär. Men jag kom i alla fall av på rätt ställe. När man hade lagt sig i sängen så tog det inte många minuter innan man somnade. Vid halv fem får man ett otippat samtal, inte för att det är så givande att prata med mig vid den tidpunkten:

A: Hej!
Jag (halvt sovandes): Tja..
A: Sover du?
Jag: Nej..
A: Va? Ofta du är vaken nu?
Jag (förvirrad): Nej, ja, eller vänta... Hur mycket är klockan?
A: Halv fem typ
Jag: Jaha, ja men då sov jag..
A: Okej..

Resten av samtalet håller jag för mig själv, riktigt gulligt iaf. :)

Nu ska jag försöka plugga lite.. Psykologi och depressioner, here I come!

Coldplay live Sydney 2003

Sysselsätter mig med att kolla på underbara videor som dessa..




Smart Sickan!

En annan idé att fördriva denna tid är att jag kan skriva ett otroligt intressant inlägg. Yeah right, att ett inlägg är intressant är ungefär lika troligt som att jag skulle gå på diet. Men jag kan ju berätta lite om vad som händer i veckan.

Idag ska jag möta upp min kära vän Ylva efter skolan. Vi ska mysa runt lite på stan, käka, prata massor och sedan ska vi kika på när HK71 (tror jag att laget heter) lirar handboll. Arvid och Milan heter anledningarna och det ska bli riktigt kul att se dem spela. Men jag ser mest fram emot att träffa Ylva, vi har verkligen mycket att prata om. Jag sitter redan och funderar på vad vi kan tänkas äta.. Jag ska stå mig på min frukost jag åt vid halv åtta tiden så jag lär nog vara rätt hungrig. Förut var valet självklart, Mr Sandwich, men det är inte lika gott där länge efter att Erol hyrde ut stället till de nya människorna. Jag saknar Chemad och Hassan! Mina kära fd arbetskollegor, forever.

Det var idag det.. Annars är det mest plugg som gäller fram till helgen. Nationella provet i Matte C var tydligen om en vecka istället för om två veckor som jag trodde. Så man kan säga att jag ligger ganska efter när det gället pluggandet där. Men det är som vanligt.. När man för en gångs skull tänker vara ute i god tid så visar det sig att man har lika lite tid på sig som vanligt. Tur att Alicia Karlsson = Superwoman. Not..

På fredag ska jag ut med Ylva och amerikanen Robbie. Då blir det att ta fram engelskan, grymt roligt! Jag har dock en tendens till att antingen övergå till svengelska eller prata grymt bra engelska (enligt mig iaf) på fyllan. Jag hoppas att det blir det senare alternativet trots att det första har bidragit till många skratt. En person som jag vill träffa har jag också lyckas lura ut, go me! Den kvällen blir nog grymt kul och intressant.. Haha, I'm back on track! Resten av helgen kommer att ägnas åt mattepluggande och kanske även lite psykologi. Jag älskar skolan men hatar att plugga. Låter det logiskt? Ja, går man på Rosendal så är det de.

Nu ska jag sluta skriva på detta onödigt långa och ointressanta inlägg. Btw, jag har inte feströkt på snart två månader och har hållit mitt godisförbud i två dagar. Visst är jag duktig?

2 timmar kvar..

Idag börjar jag klockan ett. Ändå satte jag mig på bussen 08.25 in till stan. Nu sitter jag här och har absolut ingenting att göra. Varför kanske ni undrar? Ja, det undrar jag med.

Tanken var att jag skulle ägna dessa timmar till att plugga. Saken är att det gick lite (Läs: Mycket!) snabbare än vad jag trodde vilket resulterade i att jag sitter här och rullar tummarna. Loggboken är så gott som färdigskriven (det lilla jag har kvar kan jag endast göra hemma) och artikeln är läst. Dock måste jag stryka under allt det viktiga så jag slipper leta när jag ska berätta om den, lite tidsfördriv i alla fall. Under resten av tiden får jag väl hoppas på att någon rolig är inne på msn och att spindelharpan är underhållande nog. Annars klättrar jag nog snart på väggarna.


Vin, snittar och goodiebags

Min mammas kollega har blivit delägare i frisörsalongen Klippunkten. Hon har även börjat med någon form av massage, som kan användas till alltifrån viktminskning till att träna upp speciella muskler som inte vanlig träning biter på. Ikväll så var det nyinvigning av Klippunkten och jag, Mamma och Emma var där. Det bjöds på mousserande och "vanligt" vin, snittar, paj, ost, parmaskinka och annat gott. Jag och Emma nallade ur godisskålen då och då. Efter cirka två timmar så åkte vi hem med en varsin goodiebag i handen. En trevlig kväll, en bra avslutning på en lugn helg.


My final list

1. Jag är trött, men orkar inte sova.
2. Min mage gör ont som fan men jag får skylla mig själv.
3. För mycket tankar snurrar i mitt huvud.
4. Jag ska sluta skriva på detta tråkiga och negativa inlägget och lyssna på musik.
5. Godnatt.

Världens godaste te/the/thé

Att en dryck ska vara så himla svårt att stava, man ser olika varianter överallt! Något som inte är lika svårt för mig är att bestämma vilket thé som är godast. Tack vare min vän Amanda har jag upptäckt Himla gott, och det är just himmelskt gott! Jag dricker minst en kopp om dagen, sitter och smuttar på den obligatoriska kvällskoppen nu. Mmmm...

Nykter helg nr 2

Jajemen, jag siktar på en andra vit helg. Lite vin på invigningen på lördag räknas inte tycker jag! Anledningen till detta lugna helgliv är att jag 1. har dåligt med pengar och 2. har hur mycket utgifter som helst nästa månad och till sist 3. ska ut nästa helg och helgen därpå. Nästa helg ska jag och ylva visa en amerikan (?) hur det går till när vi slår klackarna i taket. Ska bli riktigt kul! Helgen efter det, den 5:e december, kommer att bli dunder!

Well, har varit på SACO-mässan idag. Är fortfarande stensäker på att jag ska läsa socionomprogrammet, men ska även kolla upp en plan b. Ska även in till sjukan och kolla magen nu, risk för magsår.. Not good. Fick i mig mat idag i alla fall! Inväntar syster som befinner sig i USA för en så kallad "camning". Då blir det att apa sig lite, as usual.

Juste, har även fått min årliga vinterförkylning. Den sista av årets fyra stora förkylningar, vår-, höst-, sommar- och till sist vinterförkylningen. Jag älskar mitt immunförsvar!

See you later, alligator.

Johnny Cash

Idag var det en kort dag i skolan. Hade endast ett prov, gick sådär. Sedan skulle vi få prata betyg med lärarna men efter att ha pratat med Tony som sa "Det ser väl bra ut, din uppsats var bra" och att vi skulle få reda på allt sen så kände jag att det inte var någon större idé att vara kvar. Åkte istället hem efter lunchen, hann precis med min buss från stationen och 12.35 var jag hemma! Sen dess har jag kollat på Walk the line, druckit två koppar te och käkat solroskärnor. Det har blivit min nya last, tur att det är nyttigt! Imorgon är det dags för första lektionen i nya kursen etik och livsfrågor. Ska bli kul att se hur den är och framförallt hur Anders Kallat är som lärare. Man har ju hört en del..

Matteplugg på g, om jag kommer igång det vill säga. Brukar gå rätt trögt och vips så är det dags att sova..

Min första tatuering

Jag längtar! Sure, jag har inte beställt någon tid, fixat pengar eller bestämt var jag ska tatuera mig någonstans med motiv och plats är i alla fall bestämt nu! Sitter bara och letar efter det perfekta teckesnittet, men jag har ett grymt snyggt nu som jag tycker passar hur bra som helst. Iiih, jag vill tatuera mig nu! Och nej, jag tänker inte slänga upp den här. Har hört alldeles för många skräckhistorier om människor som har haft folk som har snott deras idéer. Denna tänker jag hålla för mig själv (och Emma) tills den sitter där den ska!

Jay-Z feat. Coldplay

Fick ett album igår; Viva La Hova. Jay-Z, Micke Boogie och Terry Urban har mixad några låtar med Coldplay från deras nya album. Några är bra, som t ex Life of Clocks, men då min kärlek till Coldplay och dess musik är mycket stor så tycker jag att deras låtar är bäst som de är. Men helt klart värt att lyssna på om man gillar både rock och hiphop. Skön ta-det-lugnt-musik.

 


Coldplay feat Jay-Z - Life of Clocks

Kort vecka

Idag är det måndag, eller snarare söndag för min del, och det innebär pluggdag. Är ledig idag, men har en hel del plugg att göra. Jag har varit ovanligt duktig på att lägga mig i tid denna helg. Igår la jag mig vid elva igen och gick upp klockan nio. Framsteg! Dessutom har man en kort vecka framför sig då man är ledig idag och ska iväg på SACO-mässa på torsdag. Det ska faktiskt bli riktigt kul, få höra lite om olika utbildningar och samla gratis pennor!

Nä, nu ska jag fortsätta plugga till klockan elva. Sen är det frukostpaus som gäller. Ska bara slänga in ett musiktips först.

Nickelback - Rockstar



I love it!

Julmarknad

Gosh, nu är det söndag igen.. Man hänger inte med längre! Tiden går verkligen fort.

I fredags efter skolan så träffade jag Milan. Vi käkade och pratade ett bra tag, kändes riktigt bra. Efter det åkte jag till Gamla Uppsala och Amanda där det blev Monopol-kväll med Amanda, Emma, Johan, Knudsen och Sabina. Jag och Emma förlorade ganska hårt, men det är som vanligt för min del. Jag har aldrig vunnit i Monopol och tvivlar på att jag någonsin kommer att göra det heller. Har aldrig varit bra på det där med pengar... Måste ha något med det att göra.

I fredags så lovade jag mig själv (läs: tvingade) att inte gå ut på krogen och supa bort mina pengar. Därför var jag hemma hela kvällen igår alldeles själv! Fick ett ryck strax innan tio och ville ut efter att två personer precis efter varandra sa "varför inte, egentligen?" till mig. Då blev man pepp och tänkte, varför inte? Men jag tog mitt (tråkiga) förnuft till fånga och stannade hemma. Strax innan elva gick jag och la mig, vaknade nio. Kommer inte ihåg sist jag sov tio timmar.. I alla fall inte natten till en söndag.

Idag kommer Emma hem till mig. Vi ska gå på Läbys julmarknad och sedan ska vi plugga tillsammans. En riktigt mysig söndag alltså! Det förtjänar jag efter min första vita helg på ett bra tag.

Natti natti

Nu ska Alicia sova.. Bättre sent än aldrig, right? Skriver om dagen imorgon, bland annat om hur jag och Emma förlorade flera tusen.. Mer imorgon alltså, godnatt!

VOLBEAT LIVE

Jajemen, igår var det exakt en månad kvar tills jag och Ylva ska skrika och hoppa oss svettiga till Volbeat! Gick in på Debaser Medis hemsida och såg att det är utsålt, SÅ JÄVLA BRA! Vilket ös, jag längtar som en galning!



Provet med stort P

Eller hur vissa brukar se på det.. Idag var det nationella provet som gällde, skriva en uppsats på max fem timmar. Jag trodde att jag hade mycket matsäck med mig tills Emma rabblade upp allt hon hade i väskan. Jag har mött min överman helt enkelt. Provet gick bra, lätta ämnen och efter två timmar så var jag klar. Sen blev det en tur på stan där rengöringsmjölk, foundation, eyeliner och en Pago fick följa med mig hem. Däckade totalt på bussen och vaknade upp halvt dregglandes. Mysigt Alicia.

Ikväll ska jag till Högbergsskolan och gå på deras årliga modevisningen. Ska slå en pling till Bunny (Elin) snart och höra om lite tider. Halv sju börjar det i alla fall, ska bli roligt! Blir så himla rastlös nu när man knappt har något att plugga. Har läst kapitlet i psykologiboken och... ja, det är väl det vi har. Helt galet.

Såg att min favoritbloggare hade tagit åt sig av en av mina kommentarer och testat Otrivin Comp. Så nu vet jag, och alla som läser det här, att den verkligen funkar! Äntligen slippa man snora som en galning när man är förkyld. Tack Per-Robin!

Dumt

Jag älskar när folk kläcker ur sig dumma, spontana kommentarer. Till exempel när mamma frågar om jag är hemma när jag svarar på hemtelefonen, när Milan frågade vart Ålandsbåten åker eller när Emma ställer frågan "är det där äpplen som växer på träd eller såna som man köper i affären?". Själv har man lyckas kläcka sig ur en och annan groda, inget som jag kan komma på just nu. "Antingen är det svårt eller lätt" är något som man har sagt ett antal gånger. Det gäller helt enkelt att uppgradera sig så att man alltid har rätt. Eller?

Nåväl, måste gå och lägga mig nu. Nationella imorgon, yey! Men jag oroar mig mest för att jag inte ska hitta det. Som jag brukar säga, det löser sig sa flickan som sket i badkaret.

Godnatt!

Fundering

Varför skickar alla sms när man inte har några pengar på mobilen? Det är den stora frågan...
Nu ska jag sova till nio, skönt!

Worthless

Jag kan inte sova.
Jag kan inte plugga.
Jag kan inte tänka.
Jag kan inte fatta ett beslut.
Jag kan inte räcka till.
Jag inte inte vara den person jag vill vara.
Jag kan inte glömma.
Jag kan inte fokusera.
Jag kan ingenting.
Värdelös.
Bottenskrap.

NAKENCHOCK

Dagens geografilektion börjar med att vår lärare blottar hela sin håriga bringa! Bert i all ära, men vältränad är han inte. Dock helt klart en uppfriskning av denna, annars tråkiga lektion.

Coolaste morsan

.. i hela världen har jag! Funderar på att skriva en bok med alla roliga kommentarer denna kvinna har klämt ur sig. Det skulle nog bli en storsäljare, utan tvekan.




Nationellt prov

Idag var det dags för den muntliga delen av de nationella proven i Svenska B. Jag pratade om Coldplay, var deras musik har betytt och betyder för mig. Lite pirrigt, men det kändes bra efteråt. Hur bra det var återstår och se när man får betyget av Tony. Det är redan fredag imorgon och jag borde känna mig stressad över alla PM jag ska läsa och geografiprovet som man har på måndag. Men jag orkar inte det helt enkelt. Jag orkar inte ens bry mig om att jag kommer få tillbaka matteprovet imorgon, mitt första IG. Gjort är gjort, det är bara att ta nya tag.

Törnrosa

Sovmorgon idag till 12.45, hur skönt som helst! Ska fila lite på talet hade jag tänkt och klocka det. Risken finns ju annars att man drar över de fem minutrarna rejält. Tiden går så himla fort när man väl står där, så det gäller att man får det viktigaste sagt. Min tal är inte bra, men det handlar om något jag älskar så det blir nog bra. Som Tony sa, om det skiter sig eller om man kommer av sig så är det bara att andas och fortsätta. Sen att det inte är betygsavgörande är också skönt, då kan man slappna av lite mer. Jaja, det blir som det blir!

Jag hade en jätteskum dröm inatt, kom ihåg att jag tänkte det när jag vaknade. Men nu har jag glömt bort vad det var som jag drömde, riktigt irriterande. Hade även ett missat samtal från ett +88 nummer. Personen hade ringt mig tio i fyra inatt, jag undrar vem det var... Ska slå upp från Eniro och se vilket land numret är ifrån iaf. Återkommer med det.

Ojdå! Då jag inte fann numret på någon sida så sökte jag på google och fick upp detta;

"Idag ringde de från numret som media varnat om på sistone. Det var från +88213213608. Svara absolut inte, det kostar upp mot 132:- i minuten. Bara lurendrejeri med andra ord. Jag svarade såklart inte eftersom jag hunnit läsa om varningen i media. Men läskigt när det faktiskt händer en själv..."

När jag läste det så kom jag på att jag har läst det förut. Håller med personen, det är läskigt när det händer en själv! Hade det ringt tidigare på kvällen så hade jag svarat, men hade varit svårt för dem att dra pengar från min mobil då jag har endast 18 öre. Men ändå, för vidare denna varning!

Om detta nummer, +88213213608, så svara inte! Såvida du inte vill betala 132 kr/min. Även om det sägs att det inte kostar om man bara svarar utan när man ringer upp så är det bäst att vara på den säkra sidan.

COLDPLAY


Nostalgi



Just relax

Jag hoppas att ingen av mina halvt ihjälstressade klasskamrater läser detta... Jag känner mig för en gångs skull lugn och inte stressad (inte så mycket i alla fall). Labbrapporten är inne, talet är halvt skrivet i huvet, geografin har jag pluggat lite grann på. Alla PM har jag inte tagit tag i än, men det hinner jag under de 12 timmar jag kommer spendera i bilen åkandes till och från Göteborg. Dessutom fick jag MVG på naturkunskapsprovet, vilket var grymt skönt då det var ett tag sen man såg de tre bokstäverna. Alicia är back on track helt enkelt!

Nu kollar jag på Grey's Anatomy och har druckit ihjäl mig på pappas urgoda varma choklad. Två koppar är mer än vad man klarar av just nu. Det blir nog att ringa läkaren snart, om man orkar att ta sig i kragen det vill säga.

Byxlös

"Den som inga pengar har, den får gå med rumpan bar."
Ja, pank är jag ju (almost) och det var nära att rumpan blev bar imorse. Jag glömde nämligen bort att knappen saknades på mina jeans och kom på det först när jag var tvungen att springa till bussen. Detta gjorde att jag fick dra upp byxorna ett antal gånger innan jag kom fram till skolan och kunde fixa en tillfällig knapp genom att använda en nyckelring. Smart Alicia, smart. Nu sitter jag i alla fall här, ensam men med byxor som sitter där de ska.


Under kan ju ske

Nu är jag med och tävlar i en tävling på någons blogg igen, I can't help it! Men jag menar, var har man att förlora? Att vinna något skulle göra mig grymt glad så min ekonomi är urkass. It sucks, som jag brukar säga. Denna gång är tävlingen på www.stilrobin.com, en kille vars blogg jag har varit inne på ett x antal gånger men aldrig fattat att han bor i Uppsala. Vad säger man, världen är allt bra liten!

En gratis klippning + andra grejer skulle inte vara helt fel att gå. Me like!

Konsten att plugga

Jag önskar att jag vore en plugghäst, någon som ständigt fann motivation till att sitta med näsan i böckerna. Får hur bra betyg som helst och har sin framtid säkrad. Ungefär. Men nu är jag inte en plugghäst. Utan jag är Alicia Karlsson, tjejen som gör allt förrutom att plugga. Har iofs skickat in labbrapporten (BIG suprise!) och tänkt ut mitt tal på ett ungefär, men det är så mycket mer som ska göras.

Nej, nu ska jag skriva på PM:et till talet. Usch, muntliga redovisningar är inte min grej.

Kulturgeografi

Yeah, the sex is on fire!

Nu sitter man i plugget, övermätt efter frukost och lunch direkt på varann. Men det är väl ingen som är förvånad egentligen. Egentligen skulle 20 minuter av lektionen ha gått redan men salen är tydligen dubbelbokad. Vår lärare Bert sa att "vi måste göra oss av med Nadia", och med tanke på hur mycket han brinner för sitt ämne så får hon nog se upp..

Dags för lektion!

Sovmorgon

Förut hatade jag att ha sovmorgon då jag ändå vaknade samma tid. Men nu så älskar jag dem! Visserligen föredrar jag att sluta tidigt, men att kunna sova tre och en halv timme längre är inte fy skam. Jag har kunnat ätit frukost i lugn och ro, guld! Klockan ett börjar dagens enda lektion, geografi, och tjugo i tolv går bussen härifrån. Sedan blir det att plugga järnet ikväll, tur att man är utvilad!

Kings of Leon

Upptäckte ett grymt bra band igår tack vare en kille vid namn Jens. Han skickade låten Sex on Fire, och det var kärlek vid första ögonkastet. Låten alltså, inte Jens. Har lyssnat på den minst tio gånger sen igår och jag har fortfarande inte lessnat på den. Laddade hem deras nya album, Only By the Night. Riktigt grym platta, rekommenderas! Mina favoriter är Sex On Fire och Use Somebody. Underbara låtar, underbart band. I'm totally hooked.

Hissa och dissa

Det verkar vara inne att göra dessa listor om saker som gör en arg och glad. Jag minns faktiskt inte om jag har skrivit en sådan lista, men här kommer iaf enligt mig min första:


1. Världens bästa höstlov. Det sista höstlovet någonsin kunde inte ha varit bättre! Hockey, roliga utekvällar, myskvällar och alla stunder med underbara människor gjorde lovet till det bästa någonsin!
2. Varma bussar. Nu när vintern är så gott som här så är det riktigt skönt att fly in i en uppvärmd buss. Då man tillbringar minst 50 min på bussar varje dag så är det skönt att slippa frysa.
3. Skrivarglöd. Labbrapporter, dikter, noveller, you name it! Jag älskar när man känner hur det kliar i fingrarna och allting kommer ut i bra ord och formuleringar. Kärleken till att skriva kommer aldrig försvinna, det är bland det bästa som finns.


1. Stoppljus. Du har bråttom, fem minuter tills bussen du ska byta till går. Du vet att du hinner exakt, då dyker de upp. De förbannade jävla stoppljusen. Det röda skenet gör dig stressad och samtidigt förbannad. Inte nog med ett rött ljus, alla trafikljus verkar ha gått ihop för att se till att just du missar din buss. Ni känner igen er, right? Jag har när det händer, och det värsta är att det händer alltför ofta. Morr!
2. Smaskande människor. Finns det något värre än människor som tuggar med öppen mun? Tuggummi framförallt, det finns inget som gör mig mer irriterad! Syster som delar detta med mig (Malin) lärde mig ett knep. Sätt dig på sätet i bussen där du inte har någon bakom dig (precis framför barnvagnplatsen) så slipper du iaf att få en smackande person bakom dig. Great!
3. Läxor. Jag avskyr att göra saker när jag måste, och inte blir det bättre av att motivationen minskar och skoltröttheten ökar. En veckas lov var för lite och läxorna börjar redan stapplas på varandra. Not great..

liten alicia



Det fanns de saker som var lättare förr, men jag skulle aldrig vilja spola tillbaka tiden. Aldrig.


Bilder från Höstfesten

Alla bilder är snodda av min vän Sara.







Lista á la Alicia

Jag har aldrig varit personen som skriver listor och har ordning på mitt liv, men idag tänkte jag göra ett undantag. Listor är bra, både för att se sina mål och sedan kunna uppnå dem. Detta är sex saker som är små mål, alltid en början.

1. Sluta feströka.
Snart har en månad gått sen jag senast tog ett bloss. Mycket bra jobbat, röka = farligt, äckligt och jävligt onödigt. Slutblossat för Alicia Karlsson.

2. Få ordning på ekonomin.
Då jag inte har ett jobb ännu så gäller det att klara sig på 1050 i månaden. För att det ska gå så krävs planering och bra översikt över sina in- och utgifter. Skärpning på den fronten.

3. Minska alkoholkonsumtionen. Festa i all ära, men man behöver inte vara full för att ha roligt. När mer än hälften av pengarna går åt till alkohol så är det dags att dra ner. Gratis inträde och happy hour är något att föredra.

4. Sluta strula till allting. Saker behöver inte vara så komplicerade och jobbiga som de är nu. Det är till stor del mitt fel och jag måste helt enkelt lägga av med att vela och fatta dumma beslut.

5. Komma igång med träningen. Man har legat på latsidan ett tag nu. Gå ut och springa minst två gånger i veckan + styrka hemma/gym är mitt mål. Inte alltför svårt eller jobbigt, det gäller bara att ta sig tid.

6. Skärpa mig i skolan.
IG på matteprovet, dåligt PM, halvdana provresultat. Något har hänt, det är helt enkelt för mycket i huvudet just nu vilket har sänkt mina betyg. Jag får börja prioritera skolan och försöka fokusera och tänka bort allt annat jobbigt.

Grymt lyckad kväll

Det blev utgång igår med Jennifer och Amanda. Fick lite panik när bussen var försenad, men jag hann in genom dörrarna innan tio så ytterligare 100 kr kunde läggas på dricka. En hel blev det... Men fan så kul vi hade. Det är nästan så att man har träningsvärk efter allt dansande. Efter två så begav vi oss till mitt gamla jobb för att handla lite fyllekäk, grymt gott!

Ställde klockan på 8.55 för att säga hejdå till syster som åker till USA idag. I en månad blir jag ensam karlssondotter i huset, men jag ska nog klara mig. Jag mår faktiskt bra idag, något som jag inte trodde att jag skulle göra när jag la mig. Nu är det bara frukost som saknas, sen är allt på topp!

Höstfesten

Runt klockan tolv blev man upphämtad av Elin och Mathilda i vita pärlan. Drog till Björklinge, tog ut pengar och handlade groggvirke. Sedan drog vi till Lillerik där förfesten ägde rum. Smink, kläder och musik sattes på och vissa började förfesten redan vid två. Vid fem, halv sex var så gott som alla där och det var trevligt. Efter sex begav vi oss vidare till höstfesten. God mat, mycket dans och roliga människor = bra kväll. Dock blev det rätt tidigt för mig, vid ett kom pappa och sen så åkte vi vidare till Örbyhus för att jämta upp min fulla syster. Hon sluddrade på bra i baksätet medan jag kände mig alldeles för nykter för att uppskatta de få ord jag kunde urskilja. Okej, riktigt så illa var det kanske inte men det var inte så långt ifrån.

Ikväll har jag dubbelbokat mig som vanligt. Halloweenfest med Läbygänget eller krogen med Amanda, Jennifer och Sabina. Jag tror faktiskt att det blir det senare alternativet, men det är ett tag kvar till kvällen.

Ska tigga lite bilder från igår så ni får något roligt att titta på!

RSS 2.0