VOLBEAT



Datumet är 11 december.
Platsen är Stockholm.
Bandet är Volbeat.
Sällskapet är Ylva.

SÅ SJUKT JÄVLA UNDERBART!

Jason Wade



Lifehouse - The Joke

BINGO!!

Idag drog jag, Malin, Elin och Malin till Ottars och lirade bilbingo. Vi hade grymt mysigt och kul i den glödheta bilen. Elin vann 500 kr och vi skrek som galningar. Sen drog vi en sväng till Erikssons där Malins pappa tänkte dränka oss med vattenslangen. Efter mycket chipsätande och snack så drog vi oss hemåt.

Igår badade jag för första gången denna sommar, shame on me. Drog in en sväng till stan idag med syster. Köpte en tröja på rean och en concealer på FACE. Gick till mitt gamla jobb och drack en läsk med Erol. Blev erbjuden en statistroll i en film, men tackade nej då jag var bortrest. Hade varit kul annars. Juste, lämnade in mitt DV på jc också. Håll tummarna för mig nu! :)

Imorgon är det Kung Ottars som gäller samt inviga poolen som införskaffades idag. Wie! Pöss

Uppdate

Oj, nu var det ett tag sen. Orkar inte blogga på sommaren, det tyder bara på att man inte har något liv. Jag har i alla fall varit upp till torpet i Skänninge en sväng, välbehövligt. Träffade mormors bror Harry och mormors brors fru Maj-Britt. Sen har jag jobbat och varit med mina tjejer. Igår bowlade vi och drack hemma hos Erik. Sen gick vi till Fiket en sväng, trevligt. Idag ska jag försöka träffa grabbarna, eller så blir det tjejerna igen. Det visar sig, lugnt blir det i alla fall. Ska jobba imorgon, så klockan sex kommer klockan att ringa...

Bilder från kyssningen




 

Birka Paradise

Sorry för dålig uppdatering, men har som sagt varit på kryssning (och var för trött för att skriva något igår). Kryssningen var i alla fall riktigt lyckad, vi hann med en hel del. Båten gick 17.30 och maten serverades inte förrän 21.00 så tiden däremellan fördrev vi med att packa upp, handla lite dricka i taxfreen, dricka lite i hytten och dricka lite på puben medan vi lyssnade på trubaduren Bengan. Sen var det dags för mat och då det var buffé så åt man en hel del. Några glas vin och öl blev det också, så lite halvlulliga drog vi vidare till puben och sedan dansgolvet där hela familjen Karlsson shakade järnet! Lite lagom seg vaknade man dagen efter och käkade frukost. Sedan var det dags för bingo, vi och pensionärerna! Malin vann 300 kr den jäveln, jag var ett nummer ifrån ett antal gånger. Musikfrågesport, mat och spelmaskiner var det som underhöll oss tills det var dags att lämna båten. En riktigt lyckad kryssning som sagt!

Kryssning, here i come!

Igår kom kusinen och hennes familj samt min moster hit på lunch/middag. Det var riktigt kul att få se dem igen, man träffas inte så ofta numera. Kusinbarnen var så söta och det blev en hel del legobyggande. Jag undrar vem som hade roligast egentligen, jag eller barnen. Vid fyra kom Thomas och hämtade mig, mys. Hann få ett snack med Häggan på macken med och Elin i telefonen.

Nu är det kryssning på g, åker 12.55 från Björklinge. Ska bli riktigt skönt att komma ifrån allt lite och äta järnet!
See ya on Thursday!

en dag utan lunch

Idag har jag jobbat, 9-15.30 utan lunch. Tiden bara flög iväg så jag glömde äta. Päronen kom dit med sex polare, då blev det att göra mackor kan jag lova. Efter jobbet åkte jag och föräldrarna till moster i Gimo och hälsade på. Riktigt trevligt, fick äppelmunk och juice (intresseklubben antecknar I suppose). Juste, klämde i mig en Öregrundare (två korvar med mos och räksallad) på vägen dit. Nu sitter jag här och gör absolut ingenting. Ska packa inför kryssningen då man både ska få besök av släkten och sova borta imorgon. Det gäller att ha packat klart ikväll alltså, good luck.. Nästa vecka tänkte jag träffa mina älsklingstjejer, för dem saknar jag!

Ska bli bättre på bilder, I promise.. Orkar bara inte just nu.

Johnossi - Party with my pain


Hejdå Ekorre!

Igår efter jobbet så gick jag, Amanda, Emma, Johan, Niclas och Raymond ut och åt i Öregrund. Emma åker till Malta på måndag och blir borta i tre veckor, så det var lite utav en avskedsmiddag. God mat och efterrätt och fint väder gjorde att det blev en riktigt mysig kväll! Öregrund är en riktigt härlig "stad" på sommaren, det måste jag säga. Klockan tio åkte jag och Emma hem, sa hejdå och då det var trekvart kvar tills min buss skulle gå så svängde jag förbi mitt gamla jobb. Alltid lika roligt och de blir så glada av att se mig vilket gör mig glad. :D Chemads pappa var där och bjöd på choklad som jag tvingade i mig fast jag hade ätit hela kvällen.. Sedan fick jag sitta 40 minuter på en fullproppad och högljudd buss, thank god for my ipod säger jag bara!

Idag är jag ledig men orkar inte göra någonting alls. Försökte baka en chokladkaka som vi har på jobbet men det gick åt helvete. Fast den blev rätt god ändå. Annars är det inte så mycket som händer, förutom att jag är grymt sugen på en tatuering och en kall öl.

Och juste, jag kommer att sakna min ekorre otroligt mycket!

Tivoli och bad

Igår var jag som sagt på Gröna Lund med Emma och Amanda. En helmysig dag med många karuseller och skrik (jag var den som skrek). Började med Extreme som var bra mycket läskigare och roligare än vad jag kom ihåg att den var. Efter några timmar så öppnade fritt fall och tilt som hade varit stängt. Jag som trodde att jag skulle slippa ställde mig skakandes i kön. Några minuter senare så satt jag i den där jävla stolen, fastspänd och nervös till tusen. "Titta inte ner!" sa Emma, så det gjorde jag inte. Jag måste säga att trots att jag skrek som en stucken gris på vägen ner så var det kul! Min höjdskräck kanske blev lite botad där i fallet, man kan ju alltid hoppas. Efter det så fick de mig att åka tilt också, helt galet! Men grymt stolt var jag över mig själv efter det! Så nu har Alicia Karlsson åkt fritt fall OCH tilt för första gången i sitt liv, och det blir absolut inte den sista!

Idag är jag ledig, likaså min äldsta syster och den mellersta började för en halvtimme sen. Så vi drog på oss bikinin och åkte till Björklingebadet och solade lite. Inge dopp i vattnet blev det, aldrig att jag skulle simma omkring vid den där bryggan. Usch. Mysigt var det i alla fall. När vi kom hem blev det lunch och lite Uno och sen drog de vidare till jobbet och en kompis. Så nu sitter jag här, själv och sugen på kaka. Ska nog gå och nalla en eller två.

Saknar oss, partyeliten, något enormt!

Working nine to five

Nästan i alla fall, tio till fem blev det. Det var en riktigt lugn dag idag på jobbet, det blev mest tjejsnack med Amanda och Jennifer. Inte helt fel det heller, alltid lika mysigt. Mycket skratt blev det med, allt kan hända när vi tre är övertrötta... Haha. 17.53 åkte vi alla tre hem till Uppsala, aldrig har bussresan gått så fort. Vet inte varför, tror att vår heta diskussion var den största anledningen.

När jag kom hem, efter åtta sådär, så åt jag middag. Bättre sent än aldrig I guess.. Är helspänd inför imorgon, kommer att bli SÅ kul! Sen att jag kommer att skita på mig när jag sitta högst uppe i fritt fall, det är en annan femma.

RSS 2.0