No, he don't

Mr. Perfect don't exist my little friend.
                       - Volbeat Still Counting

Höstlov

Så grymt skönt är det, men hela veckan och helgerna blev snabbt fullbokade..

Fredag: Myskväll hos Amanda med Emma, Sabina, Jennifer, Johan, Knudsen, Viktor, Axel och Uffe.
Lördag: Åkte till Gävle och Kristoffer. Såg Brynäs förlora mot Luleå, käkade mat och drack öl.
Söndag: Var hos Malin med Elin, Sara och Kritan. Brände skiva och snackade helgen som kommer. Party!
Måndag: Pricktest, var inte allegisk mot något. Riktigt skönt, även om det är jobbigt att man inte vet anledningen till besvären. Om två veckor så ringer läkaren, får hoppas att hon har någon teori.. På kvällen så kom iaf Ylva över. Vi körde vår klassiker som består av prat, film och kladdkaka. Något som inte kan bli annat än lyckat.
Tisdag: Shopping i Stockholm tillsammans med Amanda. Helmysig dag, inte så mycket shopping (två par örhängen) men desto mer ätbart. Åt lunch på dagen och fikade senare på eftermiidagen. Upptäckte att Wayne's har gratis påtår, så vi drack två koppar te var. På kvällen träffade jag Bazi. Satt och drack öl på Red Room, trevligt men jävligt otippat.
Onsdag (idag): Vaknade sent, åt frukost för en timme sen och ikväll ska jag och mamma äta samt gå på teater.
Torsdag: Den dagen som inte är helt spikad. Lite plugg, kanske träffa Milan. Ska även få iordning på mitt stökiga rum.. Urk!
Fredag: HÖSTFEST! Förfest hos Lillerik med hela damlaget. Ska bli hur kul som helst!
Lördag: HALLOWEENFEST! Hos Lillerik det med. Utklädnad är ett måste! Får se vad man hittar på..
Söndag: Plugga, plugga och åter plugga! Labbrapport, lite mediekommunikation och nationella muntliga. Det blir great!
Ja, sen så är höstlovet slut...

Stuck

Jag har haft en låt i huvudet flera dagar nu, men jag kommer inte på vad den heter! Så sjukt irriterande! Kan endast fem ord ur hela texten, signed, sealed(?), delivered, i'm yours, samt endast melodin då dessa sjungs, inge mer. Väldigt jobbigt må jag säga. Jag hoppas att den inte kommer strömma ut ur högtalarna i någon affär när man går på stan. Chansen att man frågar varenda jävel i butik om vad låten heter är ganska stor. Skulle vara ganska bra iofs, om man äntligen fick reda på vad den hette.

Äntligen är uppsatsen klar, har bara innehållsförteckning och källförteckning var. Och typ 3 meningar i undersökningen, FINALLY! Dock suger den, men always look on the bright side of life, eller hur?

Eller?

Idag har varit den bästa dagen i mitt liv! Kände det direkt att jag vaknade att den skulle bli oslagbar, en sån dag som man vill att varje dag ska vara. Måendet och humöret har varit på topp och inga gräl har det varit överhuvudtaget. Äntligen verkar allt vara över! Jag är så lycklig, verkligen. :)

Ironi?

Snart slutdiskuterat

Sådärja, nu är det bara slutdiskussionen kvar sen kan jag lämna detta PM bakom mig. Otroligt skönt även om det är så dåligt så att jag nästan skäms. Men nu ska jag ju fokusera på de positiva sakerna! Jag slipper skriva mer på det och när matteprovet är över så är våra två veckor i helvetet avklarade! SÅ SKÖNT!

Mami kom hem precis så snart är det mat. Underbart!
Matteplugg som gäller! Ciao

Skärpning!

Negativa, deppiga och jävligt irriterande skulle jag vilja beskriva mina senaste inlägg. Fan, jag vill inte bli en sådan som beklagar sig hela tiden. Nu är det slut med det! Jag ska sluta stirra mig blint på allt skit som händer utan fokusera på det som glädjer mig.

På lördag till exempel, då ska jag se Brynäs spöa skiten ur Luleå tillsammans med Kristoffer. Tacos, öl, hockey och mer öl kommer göra det till en toppen kväll! Det ser jag fram emot. Mycket!

Nu ska jag försöka plugga lite mer, so long.

Migrän

Klockan ringer. Huvudet dunkar. Inte det här lilla irriterande dunket som man brukar ha på en lördags- eller måndagmorgon, utan ett dunk som får huvudet att kännas som en tickande bomb. Försöker lyfta på huvudet, går inte. Känner hur jag får kväljningar, hämtar papperskorgen men inget kommer. Drar täcket över huvuden och lägger på en kudde, allt för att få det så mörkt som möjligt. Det ger sig inte, fan.

Det var min morgon, vaknade med migrän klockan sex och gick upp för tio minuter sen. Tack och lov så börjar det lägga sig nu. Jag hoppas att er morgon var bättre.

Nahid Persson

Geografiprovet var litet och fjuttigt, men jag kunde inte mycket. Känns skönt att ha det gjort nu i alla fall.


Idag är det journalistikdag, en dag som jag är lite otaggad till varje år. Nahid Persson, som gör dokumentärfilmer, föreläste nu på morgonen och det var intressant, filmerna speciellt. Dock var jag för trött för att uppskatta föreläsningen till fullo, det tar som sagt ett tag innan jag har vaknat. Nu inväntar vi presskonferensen där lärare ska spela några roller och presentera en nyhet som vi ska skriva om. Yay! Jag vill bara åka hem och sova... Mår inge vidare heller, så är allmänt opepp. Magvärken och illamående vägrar släppa, and it sucks.

Ångest

Förut hade jag jämt ångest på söndagar, det var den värsta dagen på hela veckan. På senare tid har jag börjat älska söndagar. Man behöver inte tänka på vad man ska göra på kvällen utan bara slappa. Sure, oftast blir det plugg men det är skönt att plugga på söndagar. Denna söndag har dock varit fylld av ångest, fattar inte hur jag klarade av söndagsångest i flera år. Provet imorgon kommer att gå åt helvete.


Confused

Jag är helt förvirrad. Vad vill han? Vad vill jag? Vad vill vi, egentligen?
Trodde att jag visste, att jag hade fattat mitt beslut men nu vet jag inte längre.
Beslutet jag fattade i fredags var för att få saker att klarna, att jag skulle förstå.

Det gjorde inte saken ett dugg bättre. Helvete.

BRYNÄS IN MY HEART

Gårkvällen var... otippad. Men kul hade jag. Jag och Ylva var inne i stan vid nio, var först in på people (kändes lite skumt) och förfestade där. Jag menar, happy hour är inte helt fel. Vid elva drog vi vidare till BJ där man stötte på diverse människor. Inga detaljer behöver nämnas här men överlag så blev det en lyckad kväll.

Ikväll var jag tvungen att tacka nej till en myskväll med min tjejer för jag är tvungen att plugga... Mitt liv suger ganska hårt just nu. Bara en vecka kvar, kämpa. Provet på måndag kommer att gå åt helvete då jag inte har pluggat någonting, lite ikväll och hela dagen imorgon är det som jag ska klara mig på. IG, oh yes! Bra där Alicia.

Juste, jag har blivit sjuk också. Jag älskar mitt liv. Inlämningen på onsdag och provet på fredag gör det bara ännu bättre!

BRYNÄS - LULEÅ på lördag, I need that!

UTGÅNG

Nu tänker jag fan inte sitta hemma en helg till! Jag har ett liv också, även om jag ibland glömmer bort det. Därför ska jag och Ylva dra ut på fredag, alla som vill hänga på är välkomna. Blir även lite grabbspolare till Ylva som följer med, najs prajs. Ska dricka och dansa järnet, can't wait! Tills dess blir det att plugga, gå i skola, plugga, gå i skolan.... kanske plugga lite om jag hinner? Ska även träffa Milan imorgon, det ska bli kul. Det var ju ett tag sen man såg den grabben.

Förrutom att jag håller på att gå under av allt pluggande så mår jag bra. Saknar mig syster lite för mycket ibland bara, men that's life. Ett stort tack till dem som uppfann internet och telefon säger jag bara.

Puss och hej, leverpastej. Fan va gott det skulle vara med en leverpastej och gurksmörgås. Mm, tåls att tänka på. :)
Ja, jag är trött.... Har ju fan labb hela dagen idag. Feel sorry for me, please?

Slutar skriva nu. Hej. Orkar inte läsa igenom och rätta mina stavfel. Hej igen.


önskan

22.22
Och jag önskar samma sak fortfarande..

Drick mer alkohol!

I alla fall om du har skrivkramp. Hade suttit ett bra tag med uppsatsen utan att få ner mycket alls innan jag åt middag. Nu, snart två glas vin senare så har jag kommit igång på riktigt. Vet ej om det är maten eller alkoholen dock, men visst skulle det vara skönt med en bra anledning till att dricka lite mer? Okej då, lagom är bäst men det är trots allt lördag och jag sitter hemma och pluggar. Då kan jag fan få kläcka ur mig lite dumma grejer och dricka vin.


GO ALICIA!

Sådärja, nu är jag nästan klar! Känner mig riktigt duktig när jag åkte till skolan tidigare för att plugga. Att jag sedan verkligen pluggade och fick mycket gjort gör att jag nästan spricker av stolthet. Okej, kanske inte bokstavligt men nästan. Nu väntar jag på att resten av människorna ska droppa in så att jag kan få prata av mig lite. Då mitt dåliga morgonhumör gör att jag sällan pratar förrän vid nio så brukar jag ha en hel del att säga då.

Igår fick jag ingenting gjort nästan. Jag fick mer gjort på en halvtimme här än på hela dagen hemma igår. Det är bara att inse fakta, jag kan inte plugga hemma vid datorn! Det finns alldeles för bra musik och för många roliga människor att prata med. Här kan man inte sitta och dansa till någon skön hiphop-låt eller sätta på Coldplay på högsta volym, vilket är väldigt positivt om man ska plugga.

Jag drömde en väldigt jobbig dröm inatt om en person som jag trodde jag hade glömt. Men nej då, här ska vi haka upp oss på personer som det aldrig kommer bli något med. Varför kan jag inte fatta det? Blir så less på mig själv.

Bilder från Coldplay-konserten

Jag såg att jag inte har lagt upp bilderna från lyckodagen än! Shame on me, här kommer dem.


Lycka! Känslan som jag fick är obeskrivlig!










Gnägg?

Alicia goes plugghäst idag, eller snarare önskar att hon kunde göra det i alla fall.. Har inte börjat plugga än, men känner mig inte så stressad. Valde att sova ut och äta en stor frukost så att man orkar istället för att gå upp tidigt och stressplugga när hjärnan inte fungerar. Lyssnar på massa härlig musik nu och ska snart sätta igång. Coldplay har man knarkat hela morgonen, love love love. Ska sätta upp affischen som jag köpte innan konserten på väggen idag. "Globen 18 September-08" ska skrivas på baksidan, även om jag aldrig kommer att glömma det datumet. Världens bästa dag.

max(ade) bilder




max är bäst

Idag efter skolan så åkte jag tillsammans med syster Malin och päronen till Vaksalatorg en sväng för att kika på marknaden. Innan vi kom fram så svängde vi förbi max och tryckte i oss lite käk. På marknaden köptes det flera ätbara ting, en munk och remar, så att man sitter här uppblåst som en ballong är inte så konstigt.
  
Jag och syster fick syn på en liten rolig sak som vi tyckte att mamma skulle köpa till pappa (han parkerade bilen när vi såg denna). Rimmet gjorde det ännu roligare;

"Om din lille vän är frusen, här är något som gör susen"

Det var alltså en penisvärmare á la Christmas som hängde och dinglade. Men mor min var inte så mycket för idén. När jag och Malin pratade om att hon kunde sy en själv så säger hon att "då ska man använda fleece, för att det värmer bra". Så lite sugen var hon nog allt. På tal om sugen, snart blir det mitt dagliga kvällsmys med te framför teven. Ska försöka lägga mig tidigt idag, har mycket att göra imorgon. Plugg + städning av rum (ja, jag är inte klar än).. Wish me luck.

hejdå syster :(

Idag åker syster tillbaka till götet... Jag har faktiskt börjat tycka illa om Göteborg lite grann då den staden har tagit min syster ifrån mig. Men om allt går enligt planerna så dröjer det inte alltför länge tills jag också bosätter mig i samma stad. Som sagt, om allt går enligt planerna.

Jag befinner mig just nu i skolan trots att vi slutade för lite mer för en och en halv timme sen. Anledningen till varför jag satt kvar var för att jag skulle plugga, vilket jag också har lyckats göra. Psykologidelen är snart klar och jag har inte alltför mycket kvar på mediekommunikationen. Det känns faktiskt bra, även om jag vet att jag kommer sitta och hyperventilera onsdag kväll ändå. Nu ska man kanske dra iväg på någon föreläsning också, jag är inte så jättesugen på det direkt.

Jag vet inte varför men de senaste dagarna har jag haft ett sånt enormt sug efter bullar! Tänkte skriva ballar, men det skulle bli lite fel... Igår tryckte jag som sagt i mig sex stycken (fortfarande bullar, inte ballar) och skulle lätt ha kunnat ätit minst tre stycken till om inte föräldrarna kom hem med korv och bröd. Efter 5 sådana så tycker man ju att Alicia Karlsson borde bli mätt, men icke. Efter lite godis, te och mackor så blev jag tillslut nöjd. Min mage såg i alla fall nöjd ut där den svällde under tröjan. Det börjar bli dags att ta upp träningen igen känner jag, dock har jag mindre tid än någonsin.

Nu är det dags att bege sig hemåt, taxin anländer snart. Dock blir det att åka buss hem från stationen, men med en knasig mamma så kan ju inte bussresan bli annat än rolig...

En sak till, gratis sms är farligt. Jag har börjat få en otäck vana att skicka äckligt mycket sms, en vana som jag vet kommer sitta i även när inte gratissmsen gäller längre. Hejdå pengarna på mobilen säger jag bara.

Latmask

Rätt ska vara rätt: det heter crépe och inte crep som jag så svenskt skrev i förra inlägget. Inte en jävel bryr sig ändå, men nu vet ni det.

Min så kallade "pluggdag" resulterade i sex bullar, en falukorvsmacka och en massa dricka. Och juste, lite skrivande. Så otroligt lite att det inte ens borde räknas. Ärligt talat, så illa är det faktiskt inte. Nog att jag har småätit hela dagen men lite har jag fått gjort (ytterst lite). Nu tänkte jag slita mig från datorn och räkna lite matte istället. För att det är ju så mycket roligare än att skriva uppsats...

Vimmelbild



Jag och Amanda på Etage 19/9. Varför minns jag inte?

I'm alive

Att blogga är nästan samma sak som skolarbete. Ju längre man skjuter upp det desto mer har man att göra (skriva) när man väl sätter igång. Det har hänt så otroligt mycket sen jag skrev sist, inte minst i Paris, att det nästan känns jobbigt att skriva om allting.

Parisresan är det bästa jag någonsin har gjort! En vecka där man inte behövde tänka på skolan, hemmet eller andra saker som man lämnade i Sverige. Varje dag orkar jag inte redogöra men det blev en hel del partande, shoppande och lite turistande också faktiskt. Man skulle kunna skriva en riktigt rolig krönika om vår resa, det kom vi fram till, men den får vänta. Sammanfattningsvis så var det en lyckad resa med underbara vänner. We will be back! That's for sure.

Planen var att åka hem på måndag men då planet blev inställt pga vädret så fick vi stanna två nätter till. Det roliga var att vi först skulle evakuera pga bombhot (en svart väska som ingen visste vem den tillhörde) och så slutar det med att det är vädret som ställer till det. Men vi klagade inte, två extra nätter i Paris är inte helt fel. Särskilt inte när man kan bo gratis hos Amandas kusin Elias. :)

På torsdagen så var vi lediga från skolan vilket var väldigt skönt. Jag drog till Darkwell och fick min navel piercad, finally. Tillbaka till skolan på fredagen och det kändes faktiskt bra. Åkte hem till Elin och Erik direkt efter skolan, där stod maten färdig och klar på bordet. Snacka om lyx! Klämde i mig en tunnbrödrulle och sedan började vi fixa oss inför kvällens fest. Trots trevliga människor så valde jag att dra in till stan och krogen vid halv elva. Det blev min debut på people tillsammans med Ylva och Evelina. Jag hade faktiskt roligt även om jag tror att people inte är ett ställe för mig. Träffade i alla fall en grabb som ringde mig igår. Det var trevligt.

Igår gjorde jag absolut ingenting. Mina pluggsaker var kvar hos Elin i Österby så jag hade en anledning till att inte plugga. Hämtade grejerna senare på kvällen när hon hade kommit hem, så idag blir det att plugga... Skulle lägga mig tidigt igår men det slutade ändå med att jag gick och la mig efter ett.

Ett ganska långt och flummigt inlägg. Cred till dem som orkar läsa. Läsarantalet ökar, och jag har ingen aning om varför. Men men, roligt är det iaf. Förresten, varför finns det inte crep i Sverige? Jag är så jävla sugen på en med Nutella, helt galet.

Tjingeling.

RSS 2.0